Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Akademi Stüdyo’da “Temel Oyunculuk Kursları” başlıyor

Akademi Stüdyo’da dizi ve sinema sektörüne, eğitimli yeni yüzler kazandırmayı amaçlayan “Temel Oyunculuk Kursları” başlıyor.. Sistemsel eğitimle en iyi hizmeti vermek ve sektörde...

Akademi Stüdyo’da dizi ve sinema sektörüne, eğitimli yeni yüzler kazandırmayı amaçlayan “Temel Oyunculuk Kursları” başlıyor..

Sistemsel eğitimle en iyi hizmeti vermek ve sektörde çıtayı biraz daha yükseltmek iddiası ile beş yıl önce kurulan “Mehmet Özkaya Akademi Stüdyo” sanata gönül veren her yaş grubundan amatörleri profesyonellerle buluşturarak  sanatsal ve kültürel gelişime katkı sağlamaya devam ediyor.

Duayen sanatçılar Koreograf-Aktör-eğitmen Tayfun Sav ve Tiyatro sanatçısı-Yazar-Eğitmen Savaş Aykılıç yönetiminde yapılacak ve 2,5 ay sürecek kurs programında Oyunculuk, Beden dili, doğaçlama, Mimik, Artikülasyon, Ritim ve Dans dersleri verilecek. Son 2 haftada derslere profesyonel yönetmenler de katılarak kamera önü ve arkası tanıtılacak. Kurslar 8 Temmuz cumartesi günü başlayacak 24 Eylül’de sertfikaların verilmesi ve final gösterisi ile sona erecektir.

“Mehmet Özkaya Akademi Stüdyo”da halen, çeşitli enstrüman dersleri, şan, solfej, pro-dj, sunuculuk, diksiyon kursları da mevcut olup albüm, single çalışması, aranje, klip ve tanıtım filmi çekimi hizmetleri de verilmektedir.

 

MEHMET ÖZKAYA AKADEMİ STÜDYO

 

ADRES: Asmalı Mescit Sofyalı Sok: No:5 D:2 Beyoğlu-İSTANBUL

www.mehmetozkayaadademistudyo.com

www.mehmetozkaya.net

Mail: mozkay@yahoo.com

TELEFON: 0532 364 2225