Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Antifriz nedir? Antifriz Ne İşe Yarar?

Antifriz suyun donmasını engellemek için kullanılan kimyasal bir maddedir. Bu madde 0 derece ve altında olan radyatör suyuna eklenerek kullanılır.

Divortex firmasındaki antifriz ürünler korozyon ve paslanma gibi sorunların giderilmesini de engeller. Bu nedenle bu firmadan alacağınız antifriz ürünleri ile birçok fayda elde edebiliyorsunuz. Araç motoru için oldukça önemli olan bu ürünler suyun donma derecesini düşürüp kaynama noktasını arttırır. Aynı zamanda kaynama noktasını arttırdığı için yazın motorun hararet yapmasını da engellemiş olur. Araç sahiplerinin oldukça ilgi duyduğu bu ürünleri Divortex firması ile hem uygun fiyatlara alabiliyor hem de ürünün kalitesinden dolayı oldukça verim elde edebiliyorsunuz.

Organik Antifriz

Organik Antifriz ürünlerini Divortex firması ile son derece uygun fiyatlar ile satın alabiliyorsunuz. Organik antifriz ürünler korozyon oluşumunu engelleyen ürünlerdir. Aynı zamanda bu ürünler donma noktasını düşürüp kaynama noktasını da yükseltir. Organik antifriz son derece uzun kullanıma sahip bir üründür. Bu ürün metallerin korunması için oldukça ideal bir üründür. Organik antifriz ürününü aldığınızda motorunuzu donmaktan, kaynamaktan korozyondan, aşınmaktan, paslanmaktan koruyabiliyorsunuz. Bu nedenle bu ürün tam bir motor dostudur diyebiliriz. Ürünü uygun fiyatlar ile satın almak için Divortex firmasının internet adresini ziyaret edip siparişinizi oluşturabilirsiniz. Ayrıca firmada bulunan tüm ürünleri de detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Antifriz Nasıl Kullanılır?

Antifriz Nasıl Kullanılır? Bu ürünü kullanmak isteyen kişiler tarafından oldukça merak edilen bir konudur. Aynı zamanda ürünü doğru bir şekilde kullanmak isteyen kişiler de bunun için ürünün nasıl kullanılacağını merak ediyor. Ürünü kullanmak için öncelikle aracınızın motorunun çalışmadığını emin olmanız gerekiyor. Aynı zamanda aracınızı motorunun soğumuş olması gerekiyor. Bunları kontrol ettikten sonra antifriz ekleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Aracınızın kaput bölümünü açıp motordaki soğutma su haznesini açınız. Daha sonra radyatörün tahliye kapağını açınız bu işlemi de yaptıktan sonra radyatör haznesindeki tüm suyu boşaltmanız gerekiyor. Kapağı sıkıca kapatıp antifrizi radyatörün içine ekleyebilirsiniz. Bu işlemi de gerçekleştirdikten sonra kapağı kapatabilirsiniz bu işlemleri tamamladığınızda antifriz değişimini tamamlamış olursunuz.