Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

ATHENA, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde büyük bir konsere daha imza attı

Sahne performansı ile farkını her zaman ortaya koyan Athena, For Real ile başladığı konserinde ‘Kafama Göre’, ‘Ben Böyleyim’, ‘Serseri Mayın’, ‘Arsız Gönül’, ‘Yaşamak...

Sahne performansı ile farkını her zaman ortaya koyan Athena, For Real ile başladığı konserinde ‘Kafama Göre’, ‘Ben Böyleyim’, ‘Serseri Mayın’, ‘Arsız Gönül’, ‘Yaşamak Var Ya’, ‘Skalonga’, ‘Her Şey Güzel Olacak’ gibi hit olmuş şarkılarının yanı sıra ’Aldırma Gönül’ gibi farklı müzik türlerinden örnekleri de yorumladılar.

Her konserinde sahne üstünde sürprizler yapmayı seven Athena’nın bu seferki konuğu; Gülinler oldu. Gülinler, ‘Senden Benden Bizden’ ve ‘Dilek Taşı’ şarkılarında gruba katıldı. Bu performans Harbiye seyircisi tarafından büyük alkış aldı.

Güçlü ve yüksek enerjili sahneleri ile her zaman sıra dışı işlere imza atan Athena, hem görsel hem de işitsel sonbaharın en etkileyici performanslarından birini daha sergileyerek, hafızalarda yer edecek iki saatten fazla süren bir konser gerçekleştirdi.

Athena konserine gelen hayranları Harbiye’ye de her şarkıya ayakta büyük bir coşkuyla eşlik ettiler.

Gökhan Özoğuz, Hakan Özoğuz, Emre Ataker, Egemen Özkasnaklı ve Ozan Öner’den oluşan Athena, yaz boyunca hız kesmedikleri konserlerine sonbaharda da ara vermeden devam edecek.