Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Azra Görgün Kaynarkan’dan yeni sosyal sorumluluk projesi

Azra Görgün Kaynarkan tarafından otizm tanısı alan çocuklara eğitim desteği sağlamak amacıyla kurulan Farket Otizm Saklı Dehalar Derneği’nin ardından yeni bir sosyal sorumluluk...

Azra Görgün Kaynarkan tarafından otizm tanısı alan çocuklara eğitim desteği sağlamak amacıyla kurulan Farket Otizm Saklı Dehalar Derneği’nin ardından yeni bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atmaya hazırlanıyor.

 

Farket Otizm Saklı Dehalar Derneği Başkanı Azra Görgün Kaynarkan bu kez hemcinslerine rehber olma amacı ile Pembe Kadınlar Derneği “PEMBEKADER” kurarak yeni bir sosyal sorumluluk projesini faaliyete geçirirken ilk desteği sanat dünyamızın duayen ismi Kadir Tapucu’dan geldiği öğrenildi.

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Azra Görgün Kaynarkan “ Sözleri bana, müziği de büyük üstadımız Kadir Tapucu’ya ait olan Pembe düşlü kadınlara çağrı niteliğinde “ Pembe Düşler Sokağı” adlı bir eser ortaya çıkardık.  Düşleri olan kadınlarımıza rehber olmasını diliyorum” dedi.

Edinilen bilgilere göre ünlü prodüktör Erol Köse’nin de bu projeye destek vereceği öğrenilirken “Pembe Düşer Sokağı” adlı eser Kasım ayı içerisinde Farket Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluşacağı bilgisine ulaşıldı.