Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Bim 26 Ocak 2024 Aktüel Kataloğu Yayınlandı!

Ocak ayının son kataloğu yayınlandı ve fırsatlarla dolu bir şekilde müşterileri ile buluşmaya hazırlanıyor. 26 ocak tarihinden itibaren satışa sunulacak olan bu ürünleri...

Ocak ayının son kataloğu yayınlandı ve fırsatlarla dolu bir şekilde müşterileri ile buluşmaya hazırlanıyor. 26 ocak tarihinden itibaren satışa sunulacak olan bu ürünleri hemen şimdi inceleyebilirsiniz. 2 adet farklı segment ve fiyatlarda televizyonun geldiği Bim 26 Ocak 2024 kataloğu çok büyük ilgi görecek gibi duruyor. Diğer bim aktüel ürünlerine ulaşmak için https://aktuel.net/bim-aktuel/ adresini ziyaret etmeyi unutmayın!

26 Ocak 2024 Bim Aktüel Kataloğu, birbirinden çeşitli ve avantajlı ürünlerle dolu. Bu hafta Cuma günü başlayacak olan indirimlerle birlikte, teknolojiden ev eşyalarına, tekstilden oyuncaklara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunulacak.

Öne çıkan ürünler arasında Dijitsu 75″ İnç DG 22000 Google TV dikkat çekiyor. Smart TV ve Google TV özellikleri, android 11 işletim sistemi, dahili uydu alıcısı, Bluetooth ve Wi-Fi, Exxen, YouTube, Blu TV, Netflix ve Prime Video uygulamalarıyla birleşerek izleme deneyimini zirveye taşıyor. Ayrıca, ücretsiz kurulum avantajı ve 2 yıl garantisiyle satışa sunulacak.

Teknoloji grubundaki bir diğer cazip ürün ise TCL 32″ İnç FHD Android TV. Android ve Smart TV özellikleri, akıllı kumandalı 4K UHD özelliği, dahili uydu alıcısı, Wi-Fi ve Bluetooth ile donatılmış. 2 yıl garantisiyle birlikte uygun bir fiyatla müşterilere sunulacak.

Cep telefonu kategorisinde Casper VIA X30 ve VİVO Y16 modelleri dikkat çekiyor. Her ikisi de güçlü özellikleri ve uygun fiyatlarıyla ön plana çıkarken, Latte Dönen Başlıklı Masaüstü Telefon Tutucu, Polosmart Tartı, Polosmart Nostaljik Radyo ve JoyPlus Dans Edip Müzik Çalan Kaktüs ve BT Speaker gibi pratik ürünler de teknoloji grubunu tamamlıyor.

Oyuncak kategorisinde ise çocuklar için eğitici ve eğlenceli ürünler bulunuyor. Zeka Kutusu, Etkinlik Kitabım 2 Yaş, Piccolo Mondi Şehir Araçları Blok Oyuncaklar, Oyuncak Askeri Uçak, Saç Boncuk Takma Seti, Oyuncak Sesli Işıklı Traktör ve Emzikli Ağlayan Bebek gibi çeşitli seçenekler, çocuklara keyifli bir oyun deneyimi sunuyor.

26 Ocak 2024 Bim Aktüel Kataloğu, bu özel indirimleriyle müşterilere cazip fırsatlar sunuyor. Bu ürünleri kaçırmamak için 2 Şubat 2024 tarihine kadar Bim mağazalarını ziyaret etmeyi unutmayın.

 

Haftaya gelecek olan Bim 2 Şubat 2024 Kataloğu‘na buradan ulaşabilirsiniz!