Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Burcu Ok Güzellik Merkezi açılışına yoğun ilgi

Burcu Ok Güzellik Merkezi açılışına başta Tuğba Özay ve Ece Gürsel olmak üzere sanat dünyası, iş dünyası ve cemiyet dünyasının seçkin insanlarının katılımı...

Burcu Ok Güzellik Merkezi açılışına başta Tuğba Özay ve Ece Gürsel olmak üzere sanat dünyası, iş dünyası ve cemiyet dünyasının seçkin insanlarının katılımı ile gerçekleşti.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Burcu Ok “Güzellik Merkezimin açılışından dolayı bana destek olan aileme, yakın dostlarıma buradan teşekkür ediyorum. Bugün buraya davetimizi kırmayarak gelen Ece Gürsel ve Tuğba Özay hanımefendilere de ayrıca teşekkür ediyorum. “Uzun yıllardır telekomünikasyon sektöründeydim. Baktım botoks, dolgu yaptırmaya başladığımda para yetişmiyor bende bir güzellik merkezi açayım” diyerek esprili bir dille çevresinin ve dostlarının yönlendirmesiyle güzellik sektörüne yöneldiğin ve hedefinin ilerleyen zamanlarda yeni şubeler açmak ve franchising vermek olduğunu” dile getirdi.

Burcu Ok Güzellik Merkezi açılışında konuşma yapan Ece Gürsel “ Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Bizlerin ayakları uğurludur. 25 yıllık ben meslek hayatımda ne zaman Tuğba ile birlikte gittiğimiz her yere bolluk ve bereket getirdik. İnşallah buraya da bolluk, bereket, sağlık, huzur ve bol kazançlar getirdik” dedi.

Tuğba Özay’da yaptığı kısa açıklamada “Biz buna kadın dayanışması diyoruz. Gözde hanım bir telefon açtı hemen buraya geldik. Birlik beraberlik içinde kadın dayanışmalarına destek vermeliyiz. Türkiye’nin her yerinde birçok Burcu Ok Güzellik Merkezi şubeleri olsun” diyerek duygularını ifade etti.

Konuşmaların ardından açılışa geçilirken açılış kurdelesini Burcu Ok, Tuğba Özay ve Ece Gürsel birlikte kestiler.