Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Buzuki Orhan Osman’dan sevgililer gününe özel canlı yayın hediyesi

Müzikseverlerin heyecanla beklediği an geldi! Buzuki Orhan Osman, Türkiye’nin ilk online tavernası ile 14 Şubat Sevgililer Günü’nde... Müzikseverlerin heyecanla beklediği an geldi! Buzuki...

Müzikseverlerin heyecanla beklediği an geldi! Buzuki Orhan Osman, Türkiye’nin ilk online tavernası ile 14 Şubat Sevgililer Günü’nde…

Müzikseverlerin heyecanla beklediği an geldi! Buzuki Orhan Osman, Türkiye’nin ilk online tavernası ile 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kapılarını www.youtube.com/@OnlineTaverna adresinde ücretsiz olarak açıyor.

Buzuki Orhan Osman’ın solistliğini ve müzik yönetmenliğini üstlendiği ve usta müzisyenlerin kendisine eşlik edeceği, Ege, Akdeniz, Karadeniz, Anadolu ve Balkanlar’a kadar uzanan seçkin eserler ve geniş repertuar www.youtube.com/@OnlineTaverna adresinde izleyenlere keyifli saatler sunacak.

Geleneksel ruhuyla yeni nesil taverna olarak tanımladığı projesi ile ilgili olarak Buzuki Orhan Osman, “Pahalılık başta olmak üzere pek çok nedenle ortaya çıkan “Online Taverna” projemizin ilk yayınını sevgililere özel bir günde yapmak istedik. Ev ortamınızda sevdiğinizle birlikte müzikalitesi yüksek canlı yayınımıza ücretsiz olarak katılabilecekler. Bu özel yayını sevgililere armağan ediyorum” dedi.

Her Çarşamba, Cuma & Cumartesi usta müzisyenlerden oluşan orkestrası ile Buzuki Orhan Osman, yeni eğlence adresiniz www.youtube.com/@OnlineTaverna da, geniş ve sürekli yenilenen repertuarı ile evlere konuk olacak.

Standart, platinium ve kurumsal olmak üzere 3 ayrı abonelik seçeneği sunan “Online Taverna”, eğlence severlerin yeni adresi olacak.