Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

“Cehennem Kampı” filminin basın lansmanına yoğun ilgi.

Yapımcılığını Medet Dolaş ve Rıdvan Çelik’in üstlendiği sponsorluklarını Özgür Küçük ve Ali Küçük’ün üstlendiği ve rol aldıkları yönetmen koltuğuna Ercüment Cavluer’in oturacağı başlıca...

Yapımcılığını Medet Dolaş ve Rıdvan Çelik’in üstlendiği sponsorluklarını Özgür Küçük ve Ali Küçük’ün üstlendiği ve rol aldıkları yönetmen koltuğuna Ercüment Cavluer’in oturacağı başlıca rollerini Selahattin Taşdöğen, Şehnaz Dilan, Naci Taşdöğen, Şevki Özcan, Gökçe Nur Kılçık, Yağmur Tazegül, Ata Çağlayan, Levent Çekiç, Tutkum Ertok, Şeyma Can gibi isimlerin üstlendiği” Cehennem Kampı” filminin basın lansmanı Muhabbet Ocakbaşı’nda yapıldı.
Basın lansmanına basının yoğun ilgi gösterdiği gözlerden kaçmazken lansmanda filmin başrol oyuncuları açıklamalarda bulundu.

 

Filmin başrol oyuncularından biri olan Şehnaz Dilan yaptığı açıklamada “Filmimiz hem korku, hem gerilim hem macera içeriyor. Filmimizde genç oyuncu arkadaşlarımız var. Ben filmde Selahattin Taşdöğen ile bir karı-kocayı canlandırıyoruz. Bu yılın iddialı filmlerinden biri olacak” dedi.

Şehnaz Dilan’ın açıklamasının hemen ardından Selahattin Taşdöğen esprili bir şekilde “Biz yıllardır Şehnaz hanımla birçok projede birlikte yer aldık. Bu filmde yine bir karı-kocayı canlandıracağız. Zaten aramızda evlilik cüzdanımız yok. Kadro zaten birbirini tanıyan isimlerden kurulu. Kaldı ki yönetmenimiz Ercüment Cavluer ile bir çok projede birlikte çalıştık ve kendisi başarılı işlere imza atmış bir yönetmenimizdir. Güzel bir film olacak, güzel bir korku filmi diyemiyorum zira korku filminin mizahı olmaz” açıklamasını yaptı.

Filmin yönetmenliğini üstlenen Ercüment Cavluer ise “Güzel bir senaryomuz var. Seyircileri alışageldik klasik Türk korku filmi yerine daha çok Amerikan tarzı çekilmiş bir film izleyecekler. Bu film için çok iyi oyuncular ve dostlarımız bir araya geldik. Eminim ki bu filmi çekerken biz çok eğleneceğiz ve genç arkadaşlarımızla bu projede bir harman yapıyoruz. Filmimiz vizyona girdiğinde çok keyifli bir film izleyecekler” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Filmin yapımcılarından Medet Dolaş ise “ Bu film için bu kadroyu bir araya getirmek kolay bir şey değildi. Yıllardır Selahattin Taşdöğen üstadımla, hocamız Ercüment bey ile birçok projede birlikte çalıştım. Ortağım Rıdvan bey birlikte bir yola çıkıyoruz dediğinde gerçekten rahatladım. Bu film için 3 milyon TL. gibi bir bütçe ayırdık. Filmimizin serisini yapmayı düşünüyoruz. “ diyerek duygularını ifade etti.

“Cehennem Kampı” filmin diğer yapımcısı Rıdvan Çelik’te yaptığı kısa açıklamada “Hocalarımız ve dostlarımız gerekeni söyledi. Tüm arkadaşlarıma bugün burada bulunmalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum