Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Cihangir Köse “Oyuncu hikaye anlatır… İnsanın insana hikayesini”

Oyunculuk serüvenine 1989 yılında amatör olarak yakın dostu Alpay Ekler ile birlikte “Tiyatro Merdiven” grubu ile başlayan... Oyunculuk serüvenine 1989 yılında amatör olarak...

Oyunculuk serüvenine 1989 yılında amatör olarak yakın dostu Alpay Ekler ile birlikte “Tiyatro Merdiven” grubu ile başlayan…

Oyunculuk serüvenine 1989 yılında amatör olarak yakın dostu Alpay Ekler ile birlikte “Tiyatro Merdiven” grubu ile başlayan Cihangir Köse oyunculuk kariyerini taçlandırarak devam ettiriyor.

Özellikle hem ülkemizde hem dünya çapında büyük ilgi gören “Canım Annem” dizisinde “Bilge Yusuf” karakteri ile gönüllere taht kuran Cihangir Köse için İspanya’nın köklü dizi sitelerinden sines.com.’da ““Yönetmen “oyun” dediğinde Cihangir Köse kendisi olmayı durdurup oynadığı karakter oluverir. O, büyük ekranda göründüğünde, seyirciye anlattığı şeylerin gerçekten onun deneyimleri olmadığını unutturur… Zordur ayırt etmek gerçek hayatı nedir. Bu adanmışlığın başarısıdır” yazısı günlerce konuşulmuştu.

Tiyatro, sinema ve dizi oyunculuğunun yanı sıra bugüne kadar “Virüsün Adı Yok” “Soyunun Savaşa” adlı tiyatro oyunlarını da yazan Cihangir Köse “Annem Bana Peynir Al Dedi” “İşçilerin Haziranı” adlı belgesel filmlerin yönetmenliğini yaparak yakaladığı başarıyı aynı zamanda rol aldığı film ve dizilerle de sürdürmeyi başardı.

İçerde, Cennet’in Gözyaşları, Dolunay, Payitaht Abdülhamit, Çatı Katı Aşk, Destan, Aldatmak, Canım Annem gibi sevilen TV dizilerinde sevilen karakterlere hayat veren Cihangir Köse canlandırdığı karakterlerle ilgili olarak “İnsanın insana hikayesini anlattığını ve bunun da çok heyecan verici” olduğunu söylüyor ve “tiyatro kökenli, hayatını tiyatroya adamış oyuncuların varlığı dizilerimizin de kalitesini bir kat daha arttırıyor” diyerek duygularını ifade etti.