Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Cosmoten Güzellik Merkezi’nin açılışına yoğun ilgi

Cosmoten Güzellik Merkezi açılışı başta Murat Övüç olmak üzere sanat dünyası, iş dünyası ve cemiyet dünyasının seçkin insanlarının katılımı ile gerçekleşti. Cosmoten Güzellik...

Cosmoten Güzellik Merkezi açılışı başta Murat Övüç olmak üzere sanat dünyası, iş dünyası ve cemiyet dünyasının seçkin insanlarının katılımı ile gerçekleşti.

Cosmoten Güzellik Merkezi’nin açılış kurdelesini Murat Övüç keserken “Haydi Bismillahirrahmanirrahim diyerek ve hayırlı uğurlu olmasını dileyerek kurdelemizi keselim” diyerek kurdeleyi kesti.

Murat Övüç açılışta yaptığı kısa konuşmada “Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bugün patronumuz Serhat Karakaş bir jest yapacak ve buraya açılışa gelen hanımlara hediyeler verecek” dedi. Murat Övüç’ün bu sözü üzerine Cosmoten Güzellik Merkezi Sahibi Serhat Karakaş’ta “Tabi verebilirim. Sizin gibi bizimde gönlümüz zengindir” diyerek cevapladı.

Açıklamalarına devam eden Övüç “Bugün Bakırköy’de çok özel bir müessese açıldı. Eminim ki çok kısa bir sürede herkes bu güzellik merkezini konuşacak. Cosmoten Güzellik Merkezi’nde kadınların daha da güzelleşmeleri adına akla gelebilecek tüm hizmet verilecek. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun dedi.

 

Açılış sonrası Cosmoten Güzellik Merkezi sahibi Serhat Karakaş basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Müşteri memnuniyeti temelleri üzerine kurulmuş bir güzellik merkeziyiz. Amacımız gelen misafirlerimizin tüm isteklerini özellikle hijyen kuralları çerçevesinde en mükemmeli sunmaktır. Ben sözü estetik uzmanımız Canan Silen ve müessesemizin müdiresi Gül Esim’e bırakıyorum” dedi.

Estetik uzmanı Canan Silen ve Gül Esim birlikte yaptıkları açıklamada güzellik merkezlerinde “Cilt bakımı, medikal işlemler yapıyoruz. Lazerimiz var iğneli epilasyonumuz var.. Tüm bunların yanında kalıcı makyaj ve tırnak bölümümüz mevcut. G5 bölgesel incelme, emsilim dahil olmak üzere akla gelebilecek tüm hizmetlerimizi misafirlerimize sunmak için bekliyoruz”

İletişim Bilgileri

Instagram: @ Cosmotenguzelllik
@ Beauty.doctor