Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Denizli’li iş adamı V.T.  Sibel İdir’le ilgili mahkemeye başvurdu.

Davadaki sürpriz tanık ifadesinde İdir'in 2 mama kadın satıcısının para karşılığı erkeklere pazarladıklarını İdir'in telekızlık yaptığını ve... Davadaki sürpriz tanık ifadesinde İdir’in 2...

Davadaki sürpriz tanık ifadesinde İdir’in 2 mama kadın satıcısının para karşılığı erkeklere pazarladıklarını İdir’in telekızlık yaptığını ve…

Davadaki sürpriz tanık ifadesinde İdir’in 2 mama kadın satıcısının para karşılığı erkeklere pazarladıklarını İdir’in telekızlık yaptığını ve birlikte olduğu iş adamlarını kayıt altına alıp gösterdiğini açıkladı. 

İŞ ADAMLARI PANİKTE

Tanığın ifadesinde İdir’in ona açıkladığı bir olayı anlattı. İdir’i pazarlayan mama kadın satıcısının 82 yaşında şeker hastası bir müşteriye 20 bin TL para karşılığında  yolladığını ve yollarken “dikkat et elinde kalmasın adam şeker hastası” dediğini açıkladı. İfadenin devamında İdir’in kadın satıcısı mamaya “merak etme dikkat ederim” dediği ifadesinde yer aldı. Davadaki tanık ayrıca Gökhan.P., Ömer Ç., Kemalettin G., Savaş M, Semih K. isimleri geçen erkeklerlede mama vasıtasıyla para karşılığı otellere gittiğini gerekli araştırmaların yapılması halinde ortaya çıkacağını beyan etti. 

İş adamlarına tehdit ve şantaj suçlamasıyla yargılanan Sibel İdir’in evinde polis  dijital materyallere el koymuştu. İnceleme yapılan İdir’in 2 adet cep telefonunda yaklaşık 181.000 fotoğraf ve 47.000 video  ele geçirildi. Sibel İdir’in cep telefonlarında ele geçirilen görüntülerin bir bölümü birlikte olduğu insanların müstehcen fotoğraf ve videolar olduğu ortaya çıktı. 

Sibel İdir tehdit ve şantaj davasıyla ilgili 20 gün Bakırköy Kadın Tutuklu Cezaevinde hapis yatmıştı. Tutuklu İdir, denetimli olarak serbest bırakıldı.

İŞ ADAMI MAHKEMEYE BAŞVURDU

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü davada İdir’in yakından tanıyan tanığın ifadesine göre İdir’in cep telefonlarında 8 tanınmış işadamının uygunsuz resimlerinin bulunduğu ve bunlardan birininde Denizli’li işadamı V.T. ye ait olduğunu beyan etti.

Davada adı geçen Denizli’li iş adamı V.T.’nin İdir’in cep telefonlarında ele geçirilen uygunsuz içerikler için mahkemeye başvurduğu ve  İdir’in cep telefonunda bulunan kendisine ait resimlerin imha edilmesi için mahkemeye başvurduğu ortaya çıktı.

NE OLMUŞTU?

İş adamının resmini Sibel İdir, borsa manipülasyon çetesi olarak bilinen K.A. ve E.Ç. ye 1 milyon TL karşılığında satmış ve iş adamına bu çete tarafında şantaj yapılmıştı.

 İş adamı İstanbul Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmuş ve Sibel İdir tutuklanmıştı ve diğer çete üyeleri Polis aramalarına rağmen bulunamamıştı. 

Sibel İdir 20 gün Bakırköy kadınlar cezaevinde kalmış ve sonra yurtdışına çıkış yasağı koyulmuştu. 

Sibel İdir çete üyeleri K.A. ve E.Ç. nin yönlendirmesiyle iş adamına iftira atmıştı. Ama gerçekler ses kayıtlarıyla ortaya çıktı. İş adamı Sibel İdir ve çete üyeleriyle ilgili iftiradan dava açıldı.İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma sürüyor.