Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Devon by Angels, yurt içi ve yurt dışında franchise ağını genişletiyor

Ünlü Türk mücevher markası Devon by Angels, yurtdışı ve Türkiye genelinde franchise ağını genişletme kararı aldı. Dünya starlarının tercih ettiği birçok ünlü sanatçının...

Ünlü Türk mücevher markası Devon by Angels, yurtdışı ve Türkiye genelinde franchise ağını genişletme kararı aldı. Dünya starlarının tercih ettiği birçok ünlü sanatçının ve iş insanının alışveriş yaptığı marka, yeni franchise mağazalarının açılışını Kıbrıs’da gerçekleştirdi.

 

Markanın kurucuları Ebru Niziplioğlu ve Bahar Niziplioğlu, yurtdışı ve Türkiye genelinde Franchise ağını genişletme kararı aldı. Bu kapsamda, markanın ilk Franchise mağazalarının açılışı 2 Şubat’ta Kıbrıs Lefkoşa Avenue Alışveriş Merkezi’nde görkemli bir açılış töreniyle gerçekleştirildi. Açılışa Kıbrıs’ın çok sayıda tanınmış ailesi katıldı.

Devon by Angels’in Franchise mağazaları, markanın benzersiz tarzını ve ürünlerini müşterilerle buluşturarak geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor. Devon by Angels, kaliteli ve şık mücevherleriyle dünya çapında bir üne sahip olmayı sürdürüyor ve Franchise ağını genişleterek bu başarısını daha da ileriye taşımayı planlıyor.