Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Dr. Mert Gençoğlu başarısını aldığı ödülle perçinledi

Mascka ana sponsorluğunda İstanbul Mavi Medya organizatörlüğünde düzenlenen Altın Şöhret Prestige ödülleri kadına şiddete hayır diyerek büyük... Mascka ana sponsorluğunda İstanbul Mavi Medya...

Mascka ana sponsorluğunda İstanbul Mavi Medya organizatörlüğünde düzenlenen Altın Şöhret Prestige ödülleri kadına şiddete hayır diyerek büyük…

Mascka ana sponsorluğunda İstanbul Mavi Medya organizatörlüğünde düzenlenen Altın Şöhret Prestige ödülleri kadına şiddete hayır diyerek büyük bir farkındalık çalışmasıyla muhteşem bir geceye imza attı. Yılın en iyilerinin yer aldığı bu organizasyonda ise açılışı sayın Akp İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram tarafından gerçekleştirildi.

 

Ödül törenine Şahsenem, Uğur Atis, Dr. Mert Gençoğlu, Nesli Özsoy, Hakan Solaker, Romina, Davut Güloğlu, Hababam Vokal Grubu, Bayhan, Esra Sönmezer, Nagihan Karadere, Adem Kılıçcı,, Gülbin Tosun, Cem Arslan, Meltem Günay, Bülent Uslu, Olcay Kutluca gibi sanat, spor, basın ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri katıldılar.

Gecede yılın en başarılı Medikal Estetik Doktoru ödülünü Dr. Mert Gençoğlu aldı. Törende ödülünü alırken kısa bir konuşma yapan Gençoğlu “Bana bu ödülü layık görenlere teşekkür ediyorum. Yeni yılın ülkemize mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum.  Dilerim ki önümüzdeki yıl kadına ve sokak hayvanlarına yapılan şiddet son bulur” diyerek duygularını ifade etti.