Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Dynavit Ürünleri Keşfet!

Bireylerin yaşam koşullarına bağlı olarak beslenme düzenleri ve alışkanlıkları da değişiklik gösterir. Özellikle besinlerin yeterli alınmadığı durumlarda hem bağışıklık sistemini güçlendirmek hem daha enerjik ve sağlıklı hissetmek için normal beslenmeye ek olarak takviye edici gıda tercih ederler.

Takviye edici gıda, normal beslenmeye ek olarak tüketilen vitamin, mineral, protein ve karbonhidrat gibi besin ögelerinin tablet, toz paket, sıvı gibi formlarda geliştirilmiş ürünlere denir. Gıda takviyelerinin günlük alım dozu belirlenmiştir. Doğal beslenmenin yerine geçmez. Bu sebeple sadece beslenmenin yetersiz kaldığı durumlarda kullanılmalıdır. Siz de takviye edici gıda markası olan Dynavit ile vitamin ve mineral desteği alabilirsiniz. Gelin markanın tercih edilen C vitamini ürününe göz atalım…

Daynavit Collagen & Hyaluronic Acid

Kolajen ve Hyaluronik Asit içeren gıda takviyesidir. İçeriğinde Hidrolize Kolajen, Hyaluronik asit, Resveratrol ve Nar Çekirdeği yağı bulunmaktadır. Resveratrol molekül yapısı olarak trans formdadır. Cilt, saç sağlığını korur. Koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcı içermez.

Daynavit Biotin

Biotin saç ve cildin korunmasına, normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunan önemli mineraller arasında yer alır. Dynavit Biotin, saç ve cildin doğal yapısını korur. Tatlandırıcı, renklendirici ve koruyucu içermez.

Dynavit C Vitamini

Dynavit Vitamin C+ Sambucus Nigra efervasan tablet, içeriğindeki C vitamini ve çinko bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunmaktadır. Bağışıklık sisteminin korunmasına ve güçlenmesine yardımcı olur. 11 yaş ve üzeri yetişkinler için kullanıma uygun olarak geliştirilmiştir. Günde 1 defa bir tableti 1 bardak su ile eriterek kullanılması tavsiye edilir.

Dynavit vitamin C, Dynavit balık yağı, Dynavit Collagen Hyaluronic Acid, Dynavit Diomond Collagen ve tüm Dynavit ürün çeşitlerini Dermokozmetika’da bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla hemen sahip olabilirsiniz.