Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Elif Onaran şiirleriyle heykellerine hayat vermeye devam ediyor

Şair ve heykel sanatçısı heykeltraş Atilla Onaran’ın kızı Elif Onaran 100.Yılda %100 Cumhuriyet “Duygusunu Geçmişten Alan Sevgi” adlı karma sergide eserlerini sanatseverlerle buluşturdu....

Şair ve heykel sanatçısı heykeltraş Atilla Onaran’ın kızı Elif Onaran 100.Yılda %100 Cumhuriyet “Duygusunu Geçmişten Alan Sevgi” adlı karma sergide eserlerini sanatseverlerle buluşturdu.

 

Elif Onan’ın şiir kitabına ve eserlerine sergiye katılan sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği gözlerden kaçmadı.

11 yaşında babasını kaybettikten sonra şiirle tanışan Elif Onaran lise eğitimi aldığı dönemlerde edebiyat dersi hocası Ali Özeller tarafından şiir ve aliterasyonlu yazı konusunda birebir eğitim aldı. Bu eğitimin ardından 30’lu yaşlarından itibaren babası ile bağ kurmak için Nadia Arditti den özel dersler alarak heykel sanatına başladı.

 

Bu çalışmalarının hemen ardından birçok şifa ve enerji, hipnoz eğitimi alarak spiritüel alanda ilerlemeye başlayan Elif Onaran bunları şiirlerinde kullanmaya başladı. Funda Tarakçıoğlu atölyesinde resim ve desen çalışmaları, Zehra Korkmazlar ekolüyle heykel serüvenime devam ederken 2019 yılında “Ben Şiir” ve 2023 yılında da “Melek ve Ejderha” adlı şiir kitaplarını kitapseverlerle buluşturdu.

 

Meditatif alanlardan etki olarak şiirlerini yazan ve onları gündelik yaşanmışlıklarla birleştiren şair her şair gibi eserlerinin merkezinde aşk, ölüm ve hasreti tutuyor

Şiirleriyle heykellerini bütünleştiren sanatçı olarak da adlandırılan Elif Onaran önümüzdeki günlerde üçüncü kitabını da kitapseverlerle buluşturacağını müjdeledi.