Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Fenerbahçe ‘nin Milli Mücadele’deki önemli rolünü anlatan “Zaferin Rengi” filminin yeni fragmanı yayınlandı

Abdullah Oğuz'un yönettiği ve ustalık filmi niteliğindeki "Zaferin Rengi"nin yeni fragmanı yayınlandı. Film, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Milli... Abdullah Oğuz’un yönettiği ve ustalık filmi...

Abdullah Oğuz’un yönettiği ve ustalık filmi niteliğindeki “Zaferin Rengi”nin yeni fragmanı yayınlandı. Film, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Milli…

Abdullah Oğuz’un yönettiği ve ustalık filmi niteliğindeki “Zaferin Rengi”nin yeni fragmanı yayınlandı. Film, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Milli Mücadele’deki önemli rolünü vurguluyor.

16 Şubat’ta seyirciyle buluşacak olan “Zaferin Rengi”, 1918-1923 yılları arasında geçiyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün Anadolu’da başlattığı milli mücadele ruhunun, işgal altındaki İstanbul’da büyümesini ve futbol zaferleriyle kenetlenip, moral bulan Türk halkının bağımsızlık için direnişini konu alıyor. Harington Kupası’yla final yapacak olan bu merakla beklenen film, Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey’in hikayesi etrafında şekilleniyor. Büyük aşkı Peyker’i Gülper Özdemir’in canlandırdığı filmde, Nejat İşler (Sabri Toprak), Timuçin Esen (Topkapılı Cambaz), Yiğit Özşener (Mustafa Kemal Paşa), Gonca Vuslateri (Vera), Yılmaz Bayraktar (Yüzbaşı Bennett) ve Birce Akalay (Halide Edib Adıvar) gibi önemli isimler dönemin sembol siyasetçilerine, aydınlarına, askeri figürlerine ve Türk futbol tarihinin kahraman sporcularına hayat veriyor.

Fragmanda, Atatürk’ün Fenerbahçe Kulübü’ne yaptığı ziyaretten ve Fenerbahçe’nin işgal kuvvetleriyle yaptığı maçlardan heyecan verici kareler de yer alıyor.