Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Gönül Dağı dizisi 128.bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor

Gönül Dağı'nın yüz yirmi sekizinci bölümü, 24 Şubat 2024 Cumartesi akşamı saat 20.15’te ekranlara gelecek ve izleyicileri... Gönül Dağı’nın yüz yirmi sekizinci bölümü,...

Gönül Dağı’nın yüz yirmi sekizinci bölümü, 24 Şubat 2024 Cumartesi akşamı saat 20.15’te ekranlara gelecek ve izleyicileri…

Gönül Dağı’nın yüz yirmi sekizinci bölümü, 24 Şubat 2024 Cumartesi akşamı saat 20.15’te ekranlara gelecek ve izleyicileri heyecanla bekleyen birçok gelişmeyi içerecek.

Taner, Ramazan ve Veysel, deprem konusunda bir icat geliştirmeye karar verirlerken, Selma’nın iş için şehre gitmesi gerekecek. Taner, Selma’yı özlemiyle yanına gitmek için acele ederken bir kaza geçirecek ve Taner kime çarpacak?

Ramazan, bacada bulduğu kitabın sahibini araştırmaya başlayacak ve kitabın yazarının kim olduğunu öğrenmeye çalışacak.

Berat Kandili akşamı kasabada elektrikler kesilecek ve kasabalılar elektriksiz bir ortamda ne yapacaklarını düşünecekler.

Gönül Dağı’nda Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrollerini paylaştığı diziye, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Melis Sevinç, Hüseyin Sevimli, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Süeda Çil, Burak Can, Öge Sözbaş, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, Burak Haktanır, Müjde Zeynep Akdeniz, İpek Uzkalan ve Şive Şenözen gibi birçok ünlü isim de katılıyor.