Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Happy İnspo Fashion tasarımları ve eserleriyle serginin gözdesi oldu

Farsça'da “Elham” İlham anlamına gelir ve “Shadi” Mutluluk anlamına gelir. Bu yüzden markamıza "Happy Inspo" adını vermeye... Farsça’da “Elham” İlham anlamına gelir ve...

Farsça’da “Elham” İlham anlamına gelir ve “Shadi” Mutluluk anlamına gelir. Bu yüzden markamıza “Happy Inspo” adını vermeye…

Farsça’da “Elham” İlham anlamına gelir ve “Shadi” Mutluluk anlamına gelir. Bu yüzden markamıza “Happy Inspo” adını vermeye karar verip hem İran’ın modern kültürünü tanıtmak hem sıfır atık mantığı ile sanat yapılabileceğini göstermek için yola çıkan Elham Rezazadeh ve Shadi Ershad ikilisi bu kez de tasarımlarını Kethüda Hamamı’nda sanatseverlerle buluşturdu.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği “Happy Inspo” sergisinde Elham Rezazadeh’ın grafik tasarım mezunu tasarımcı kimliğinin yanı sıra psikolji okuması ve Shadi Ershad’ında kültürel ve sanat yönetimi okuması sanatseverlerin daha fazla şaşırmasına neden olduğu gözlemlendi.

2010 yılından beri birlikte çalışan Elham Rezazadeh ve Shadi Ershad kullanılmayacak kişisel eşyaları geri dönüştürerek sıfır atık felsefesiyle kıyafetler, tablolar, resimler, tekrar ev içerisinde kullanılabilecek malzemelere dönüştürürken yaptıkları tasarımlarla sanatta farklı bir bakış açısının öncüleri olmaktan duydukları mutluluğu dile getiriyorlar.

Çalışmalarında Happy Inspo Sanatı olarak giyim ve aksesuarlar tasarlamak ve yapmak olan ikili aynı zamanda freelanced tasarımları ile de dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor.