Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Harbiye Açıkhava’da “Bir Koray Avcı gecesi”

KerkiSolfej organizasyon tarafından gerçekleşen yaz konserlerinde önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nin sahibi Koray Avcı’ydı.... KerkiSolfej organizasyon tarafından gerçekleşen yaz konserlerinde...

KerkiSolfej organizasyon tarafından gerçekleşen yaz konserlerinde önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nin sahibi Koray Avcı’ydı….

KerkiSolfej organizasyon tarafından gerçekleşen yaz konserlerinde önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nin sahibi Koray Avcı’ydı. Yaz turnesi kapsamında Türkiye’yi dolaşan sanatçı Harbiye için İstanbul’a döndü. Konserinden hemen önce basın mensupları ile bir araya gelen sanatçı samimi açıklamalarda bulundu; bu gelmiş geçmiş en iyi sahnemiz olacak, bundan sonra da izleyicilerimiz hep üstüne kattığımız konserler izleyecek diyerek konserin startını verdi.

 

Koray Avcı, BtcTurk 10. Yıl Konserleri kapsamında Harbiye’de özel tasarım 3 ayrı beyaz kostüm ile müzikseverlerin karşısına çıktı. Hareketli şarkılarının yanı sıra duygusal şarkılara da repertuvarında yer veren sanatçıya farklı şarkılarda dansçı Gamze Nur Köse eşlik etti. Koray Avcı’nın renkli sahnesinin konuklarından biri de Roman kadınlar oldu.

 

Müzik ve dans dolu bir geceye imza atan Koray Avcı, farklı tarzı ve kendine has yorumuyla 4 saat sahnede kalarak yine bir rekora imza attı. Bir ara menajerinin kızı Masal ile sahneye gelen Avcı, iyi anlaştıklarını ve kız çocuklarını çok sevdiğini dile getirdi.

 

Türkiye’nin en çok konser veren sanatçılarından Koray Avcı, performanslarına yaz boyunca devam edecek.