Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Hünkar Caa “ Bombala BOMBARDIMAN” adlı şarkısıyla müzik dünyasına bomba gibi girdi

Almanya’da gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Hünkar Caa daha çocuk denilebilecek yaşlarda itibaren müziğe ilgi... Almanya’da gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak...

Almanya’da gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Hünkar Caa daha çocuk denilebilecek yaşlarda itibaren müziğe ilgi…

Almanya’da gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Hünkar Caa daha çocuk denilebilecek yaşlarda itibaren müziğe ilgi duymaya başladı. 7 yaşından itibaren katıldığı her etkinlikte sahne almaya başlayan Hünkar Caa 13 yaşında iken İsmail YK ile tanıştıktan sonra müzik hayatına yeni bir yön vererek İsmail YK ile bütün konserlerine giderek çalışmalarına profesyonel olarak başladı.

Rap müziğin Rn&Besk in trend olduğu 2012’lerde öne çıkan ve birçok şarkısı ile büyük kitlelere ulaşan Hünkar Caa daha sonraları birçok sanatçının kendisini yönlendirmesi sonucu besteler yapmaya başladı.

 

Müzik kariyerinde hızla yükselişe geçen Hünkar Caa ‘Sokaktan beslenen’ olarak nitelendirilen rap dalındaki eserleri, ana akım medyada ve dijital medya da çokça ses getirmeye devam ederken geçtiğimiz günlerde yine söz ve müziği kendisine ait olan “Bombala Bombardıman “adlı şarkısını müzikseverlerle ve hayranlarıyla buluşturdu.

Hünkar Caa “Bombala BOMBARDIMAN” şarkısının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da kendisi otururken aranjörlüğünü de kendisi üstlendi.

Son çalışması hakkında kısa bir açıklama yapan Hünkar Caa Sözü Müziği bana ait “Bombala BOMBARDIMAN” şarkımı çıkardım ve sonraki çalışmalarım “Acımasız” ve “Ağrı Kesici” yeni çalışmalarımla çok iddialı geliyorum.2023 yılına damga vuracağımı belirtiyor ve 2023 yılı bizim yılımız olacak müzik sektörüne yön vereceğim.Ben bu başarı dolu hayat öyküsüne her geçen gün yenilerini ekleyeceğimi ve sevenlerime kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum.” diyerek duygularını ifade etti.