Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

İsfendiyar Aliyev 2023 de hedefım Avrupa ülkelerinde şube açmak

İsfendiyar Aliyev, akıllı cihaz tamirinde gösterdikleri yenilikçi ve modern deneyimi bireysel kullanıcılarla sınırlı tutmuyor, hizmet ağını kurumsal iş yaşamıyla genişletiyor.  Azerbaycan’da 3 şubesi...

İsfendiyar Aliyev, akıllı cihaz tamirinde gösterdikleri yenilikçi ve modern deneyimi bireysel kullanıcılarla sınırlı tutmuyor, hizmet ağını kurumsal iş yaşamıyla genişletiyor.  Azerbaycan’da 3 şubesi bulunan İsfendiyar Aliyev Türkiye’de şube açmak isteriğini belirtti. 20 yıldır faaliyet gösteren İska Service akıllı cihazlarda en çok tercih edilen firma olarak bu başarasını Türkiye’de sürdürmek istiyor.

İska Service Kurumsal firma anlaşması sunan servis, garantili teknik servis desteğini profesyonel düzeyde iş yaşamında devam ettiriyor.

 “Franchising Çalışmaları Sürüyor”

Son olarak franchise çalışmaları olduğunu belirten İska Service kurucusu İsfendiyar Aliyev, Azerbaycan’da başladıkları ve ülke genelinde ücretsiz kargo ile sürdürdükleri akıllı cihaz tamirinin franchise aracılığıyla son kullanıcılarla buluşacağını belirtiyor. İsfendiyar Aliyev, “ilk günden bu yana kadar hep memnuniyet odaklı hizmetler verdik. Gördüğümüz ilgi bu alandaki profesyonel hizmet açığının da göstergesi aslında. Bu nedenle aynı kaliteyi ve profesyonelliği franschise ile farklı bölgelerde sürmesini sağlamayı hedefliyoruz” diyerek çalışmalarının sürdüğünü ifade ediyor.

İsfendiyar Aliyev Dolandırıcılara Dikkat Edin !

Bazı şahıslar, ikinci elde tacirlerden daha iyi fiyatlar verebilir. Fakat burada çok dikkat kesilmeli ve sahte ürünlere dikkat etmelisiniz: Genelde bariz sahte ürünlerin fiyatları da inanılmayacak derecede düşük olur. Sosyal medyada bu tür ilanları sık görürsünüz ve cep telefonu ve laptoplar da bu tür ilanlarda yer alır. Bunlar sizi düşük fiyat teklifi ile kandırmaktadırlar (bakınız bir önceki sayfa). Model tanımlarına çok dikkat edin. Ürün hakkında bilgilendirici fotoğraflar ve net tanımlar yer almalıdır, ürünün tam olarak kullandığı teknolojiden ve o anki durumundan bahseden belgeler olmalıdır. Örneğin bir telefonda pilinin durumu hakkında böyle bilgiler edinebilirsiniz.