Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

İstanbul Şehir Tiyatrosu’nu başarılı oyunu “Komik Para” kapalı gişe sahnelenmeye devam ediyor

Ray Cooney tarafından yazılan ve Haldun Dormen tarafından çevirisi yapılan , İstanbul Şehir Tiyatrosu tarafında sergilenen “Komik Para” adlı oyun bu sezonda en...

Ray Cooney tarafından yazılan ve Haldun Dormen tarafından çevirisi yapılan , İstanbul Şehir Tiyatrosu tarafında sergilenen “Komik Para” adlı oyun bu sezonda en çok izlenen tiyatro oyunu olmaya aday.

Oyunun yönetmenliğini Özgür Atkın yaparken Nurdan Kalınağa, Elyasa Çağlar Evkaya, Ada Elize Ertem, Emrah Derviş Soylu, Uğur Dilbaz, Can Alibeyoğlu, Hasip Tuz, Özgür Atkın gibi usta oyuncuların rol aldığı “Kara Para” oyununa tiyatroseverler yoğun ilgi gösteriyor.

Komik Para oyunun konusu

Doğum gününde Henry akşam işten dönerken metroda kendi çantası yerine yanlışlıkla bir başkasının çantasını alır. O çantanın içinde tam 1 milyon 735 bin pound para vardır. Evde onu bekleyen karısı Jean, Henry için bir doğum günü sürprizi hazırlamaktadır. Bu doğum günü kutlaması için aile dostları Betty ve Vic de davetlidirler. Henry para dolu çanta ile eve gelir. Hemen uçak biletleri alınır ama eve bir dedektif gelir ve işler karışır, soluksuz macera başlar.

İstanbul Şehir Tiyatrosunun en çok izlenen oyunlarından biri olan “Komik Para” oyunu 11 Ekim Çarşamba, 12 Ekim Perşembe, 13 Ekim Cuma, 14 Ekim Cumartesi günleri Gaziosmanpaşa Şehir Tiyatrosunda.

 

“Komik Para”  oyunun künyesi

Yönetmen: Özgür Atkın

Dramaturg: Dilek Tekintaş

Müzik: Sinan Arslan

Dekor Tasarımı: Ahsen Nur Yaman

Işık Tasarımı: Osman Aktan

Işık Uygulama: Levent Akın

Işık Uygulama: Zabit Erol

Görsel Efekt Tasarımı: Erhan Aşar

Efekt Uygulama: Emre Ören

Efekt Uygulama: Raif Akyüz

Yardımcı Yönetmen: Can Alibeyoğlu

Yardımcı Yönetmen: Hasip Tuz

 

 

Haber : Raif Akyüz / Magazinname.com