Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Kozmostan Cildinize, Sıradışı Bir Güzellik Yolculuğu

Gökyüzünün sırlarını, cildinizin derinliklerine taşımaya hazır mısınız? Uzun yıllara dayanan kozmetik sektöründeki tecrübe ve uzmanlığıyla öne çıkan LDR GLOBE firması, artık kendi cilt...

Gökyüzünün sırlarını, cildinizin derinliklerine taşımaya hazır mısınız?

Uzun yıllara dayanan kozmetik sektöründeki tecrübe ve uzmanlığıyla öne çıkan LDR GLOBE firması, artık kendi cilt bakım markasıyla da sizlerle… Ithalat, ihracat ve üretim alanlarında gösterdiği başarılı performansın ardından, şirket şimdi de kendi ismini taşıyan LDR GLOBE cilt bakım serisini tüketicilerin beğenisine sunuyor.

“Evrenin sınırsız olasılıklarıyla cildinizin potansiyellerini keşfedin. Bizim için güzellik, sadece yüzeyde değil, derinlerde gizli olan kozmik bir dengeyle ilgili,” diyor LDR GLOBE yönetici ortağı ve marka yaratıcısı Çağla Ercanoğlu. Kimyager ve Astrolog ünvanlarına sahip olan Ercanoğlu, kimyanın titizliğini ve astrolojinin kozmik vizyonunu, yeni cilt bakım serisinde estetik bir uyuma dönüştürüyor.

LDR GLOBE ürünleri, Amerika ve Türkiye tesislerinde özenle formüle ediliyor, yüksek kalitede hassasiyetle ve sevgiyle üretiliyor. LDR GLOBE, doğadaki güçlü bileşenleri bilimsel araştırmalarla birleştirerek cilt bakımında yenilikçi ve etkileyici çözümler sunuyor. SKIN MOON adlı tescilli içerik, markanın en parlak yıldızı… Kapari tomurcukları, portakal suyu, zeytin yaprakları ve pirinç tanelerinden elde edilen polifenollerin mükemmel birleşimiyle oluşan SKIN MOON, cilde hem aydınlatıcı hem de yaşlanma karşıtı etkiler sağlıyor. Cilt tarafından iyi tolere edilen ve ciltte fotohassaslaştırıcı etki göstermediği için güneşe maruz kalındığında da uygulanabilen bu özel karışım, kısa sürede cildi gençleştirmeyi hedefliyor.

Doğanın sınırsız potansiyeli ile bilimin en son yeniliklerini bir araya getiren LDR GLOBE serisindeki yaşlanma karşıtı ürünlerle genç ve canlı bir cilde; özel bakım ürünleriyle de kusursuz bir vücuda sahip olabilirsiniz.

LDR GLOBE ürünleri www.ldrbeauty.com sitesinde, Trendyol LDR GLOBE mağazasında ve özel satış noktalarında satışa sunuluyor.