Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Murat Kurum’dan canlı yayında “Mağusa Limanı” sürprizi!

Number1FM ve Number1Türk FM ortak yayınında Number 1 Türk TV Genel Yayın Yönetmeni DJ Kadir Çetin’in sunduğu seçim 2024 programına konuk olan Cumhur İttifakı...

Number1FM ve Number1Türk FM ortak yayınında Number 1 Türk TV Genel Yayın Yönetmeni DJ Kadir Çetin’in sunduğu seçim 2024 programına konuk olan Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum başta deprem riskleri ve kentsel dönüşüm olmak üzere İstanbul’un sorunlarını ele aldı.

Basın Bülteni Paketi

Programda ayrıca DJ Kadir Çetin’ın istediğini kırmayan Murat Kurum, Mağusa Limanı türküsünü canlı yayında seslendirmesi izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Program’da İstanbul için olası deprem senaryolarından, kentsel dönüşüme, toplu ulaşım ağının genişletilerek trafik sorununun çözümüne kadar hazırladıkları projeleri anlatan Murat Kurum programda ayrıca gençlerin eğitim ve barınma sorunlarını çözmek için, ücretsiz ulaşım ve kreş hizmetleri gibi desteklerin planlandığını açıkladı.

Kurum ayrıca programda müzikle ilgili olarak gençlerin kültür sanat etkinliklerine kolay ulaşımı için projeler yapacaklarını ve genç girişimcilere destek sağlayacaklarını belirtti.

Haber: Raif Akyüz /