Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Number One TV ‘ den beklenmedik ayrılık !

Number One TV ‘ de Sanat Dünyası programı yapan Raif Akyüz Number One TV ile yollarını ayırdığını sosyal medya hesabıdan takipçileri ile paylaştı....

Number One TV ‘ de Sanat Dünyası programı yapan Raif Akyüz Number One TV ile yollarını ayırdığını sosyal medya hesabıdan takipçileri ile paylaştı. Başarılı sunucu Raif Akyüz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında ayrılığı “Program bitirirken hep bir sonraki hafta yeni bir konukla görüşmek dileğiyle demiştim . Şimdi gerçek veda zamanı geldi . Number One TV ‘ den program sorumlusu olarak ayrılıyorum ” diyerek duyurdu.

Raif Akyüz Kimdir?

Ekranlardaki mütevazi tavırları, samimiyeti ve tarzıyla ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Raif Akyüz bir çok ilke imza atmıştı.

3.sezondur yaptığı başarılı programlar ve programlarına aldıkları konuklarıyla adını gerek Türk medyasında gerek Dünya medyasında sıkça duyuran ve daha önce Meltem TV. ekranlarında Raif Akyüz’le Sanatçı programında dünyaca ünlü Hollywood yıldızları  Natalie Burn , Silvio Simac , Jack İlco gibi yıldızlarının yanı sıra dünyaca Müzik Grubu Trendz’i programında ağırlamış ve Güney Kore başta olmak üzere bir çok ülkede haber olmuştu . Bu konukların yanı sıra ülkemizin önde gelen sanatçıları Zihni Göktay, Erhan Yazıcıoğlu, Bennu Yıldırımlar, Mazlum Kiper, Sinan Bengier, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Uğur Çavuşoğlu, Okay Temiz, Tayfun Sav, Altan Akışık, Sefa Zengin, Mert Turak, Binnur Şerbetçioğlu, ve Hilmi Özçelik gibi ülkemizin önde gelen sanatçılarını programında ağırlayarak başarılara imza atmıştı.

Ekranlarındaki bu başarısının ardından Raif Akyüz bu sezon Number One Türk TV ekranlarından Raif Akyüz ile Sanat Dünyası adlı programa başlamış bu programda Bilionera , Diamante gibi bir çok şarkısıyla liste başı olan Otilia, Michael Jackson , Madonna , Metallica gibi dünyaca ünlü şarkıcıların Türkiyede ilk konserini organize eden ve Tarkan , Sezen Aksu , Kenan Doğulu , Burak Kut gibi bir çok sanatçının menajerliğini yapmış , Ahmet San, , Sen Anlat Karadeniz dizisinin  Cemil’i , Yalnız Kurt dizisinin Ahmet müdürü Hilmi Özçelik,, dünyaca ünlü dövüş ustası ve oyuncu Emin Boztepe, Sen Anlat Karadeniz’in Meleği , Veda Mektubu dizisinde Derin’i karakterini canlandıran  Asya Kasap gibi isimleri  Number One Türk TV ‘ de yaptığı program ağırlamıştı .

Bu programlarla Türkiye’nin ve Sosyal Medyanın Gündemine oturmuş ve binlerce insan sosyal medyada Raif Akyüz’ün programını paylaşmıştı .

Geçtiğimiz günlerde 8. Uluslararası Anadolu Ödüllerinden, Uluslararası En İyi Sanat ve Kültür Haberciliği Ödülünü Number One TV adına alarak başarısını aldığı ödülle perçinleyen başarılı sunucu Raif Akyüz konu hakkında yaptığı kısa açıklamada “Geçmişteki başarılarım gelecekte yapacağım başarılarımın teminatıdır demişti .

Raif Akyüz bu zamana kadar aldığı ödüller

* 2021 yılında İş Konseyi tarafından Uluslararası En iyi Kültür ve Sanat Programı Ödülü.
* 2022 yılında Uluslararası En İyi Spor Programcısı ödülü
* 2023 yılında 8. Uluslararası Anadolu Ödüllerinden, Uluslararası En İyi Sanat ve Kültür Haberciliği ödülü