Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Proffesor Papel Kozmetik, yeni ürünleriyle sektöre giriş yaptı

Türkiye’nin yerli markası olarak Tekirdağ Çorlu’da kurulan Proffesor Papel Kozmetik kendini geliştirmeye ve hızla büyümeye ve üretmeye devam ediyor… Proffesor Papel Kozmetik, müşterilerine...

Türkiye’nin yerli markası olarak Tekirdağ Çorlu’da kurulan Proffesor Papel Kozmetik kendini geliştirmeye ve hızla büyümeye ve üretmeye devam ediyor…

Proffesor Papel Kozmetik, müşterilerine daha fazla seçenek sunmak amacıyla çeşitli yenilikçi ve heyecan verici kozmetik ürünlerini duyurmaktan mutluluk duyuyor. Yeni ürünler, çeşitlilik ve özgünlük vaat ediyor.

Proffesor Papel Kozmetik’in yeni koleksiyonu, hem günlük kullanım için pratik hem de özel günler için göz alıcı seçenekler sunuyor. Koleksiyon, geniş bir yelpazede ürünler içeriyor.

Proffesor Papel Kozmetik, 600 metrekarelik bir fabrikada son teknoloji makineleriyle üretime Tekirdağ’daki tesislerinde hız kesmeden devam ediyor.  Firma sahibi ve marka kurucusu Eyüp Kandemir, ev hanımları ve kadınlar başta olmak üzere herkese iş istihdamı gerçekleştirerek bu yolda kendisine ve ürünlerine inanarak yola çıkmışlardır. Kozmetik firması, Türkiye’de tüm platformlarda satışa açılarak kozmetik ürünlerini aynı zamanda ihracatta yaparak dünyanın birçok ülkesine gönderiyor.

Proffesor Papel Kozmetik’in yeni ürünleri, şirketin resmi web sitesi üzerinden ve seçkin perakende satış noktalarında mevcut olacaktır.