Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Raif Akyüz’den ekranlara geri dönüş sinyali

Ekranların fenomen sunucularından Raif Akyüz sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla adeta ekranlara geri dönüş sinyali verdi. Geçtiğimiz dönemlerde Jack Ilco, Natalie Burn gibi...

Ekranların fenomen sunucularından Raif Akyüz sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla adeta ekranlara geri dönüş sinyali verdi.

Geçtiğimiz dönemlerde Jack Ilco, Natalie Burn gibi dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının yanı sıra Trendz gibi dünyaca ünlü bir grubu programında ağırlayarak dikkatleri üzerine çeken Raif Akyüz, Mazlum Kiper, Zihni Göktay, Bennu Yıldırımlar dahil olmak üzere birçok yıldızımızı da programlarında ağırlamıştı.

Yeni televizyon programı için çalışmalarına start veren Akyüz sosyal medya hesaplarından Leonardo DiCaprio , Keanu Reeves , Anthony Hopkins gibi dünya starlarını programına konuk almak için çalışmalarına start verdiğini açıklaması akıllara başarılı sunucun ekranlara geri dönüş hazırlığında olduğunu gözler önüne serdi.

Raif Akyüz televizyon programı haricinde yakın bir dostunun teklifi üzerine birçok medyatik isimle röportajlar yapmaya ve bu röportajları bir haber sitesinde yayınlamaya başladığı bilgisine ulaşıldı.