Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Raif Akyüz’ün bu haftaki konuğu dünyaca ünlü bir star oldu!

Her hafta Number One Türk ekranlarında saat 18:00’de yayınlanan Raif Akyüz ‘le Sanat Dünyası programında bu hafta... Her hafta Number One Türk ekranlarında...

Her hafta Number One Türk ekranlarında saat 18:00’de yayınlanan Raif Akyüz ‘le Sanat Dünyası programında bu hafta…

Her hafta Number One Türk ekranlarında saat 18:00’de yayınlanan Raif Akyüz ‘le Sanat Dünyası programında bu hafta büyük sürpriz yaşandı.

 

Son dönemlerin başarılı sunucularından Raif Akyüz bu hafta da programına Bilionera , Diamante , Adelante – Radio Edit , Tres Amores gibi bir çok şarkısıyla dünya müzik listelerini alt üst eden Otilia’yı ağırladı.

 

Sıcak ve samimi geçen bir ortamda geçen programda Otilia “Yeni single çalışmamın tanıtımına dünyanın en güzel ülkelerinden biri olan Türkiye’den start verdim” . Burada bulunmaktan ve konserler vereceğimden dolayı çok mutluyum. Türk insanı çok sıcak ve içten. Bunu size hemen hissettiriyorlar” diyerek duygularını ifade etti.

Program sunucusu Raif Akyüz ise “ Daha öncede yaptığım programlarına dünyaca ünlü oyuncular ve Trendz grubunu konuk etmiştim. Bugünde özellikle  Bilionera şarkısı ile dünya müzik listelerinde uzun süre Top 10 listesinde kalan Otillia’yı konuk ettim. Çok keyifli ve güzel bir program olduğunu düşünüyorum. İlerleyen dönemlerde de dünyaca ünlü oyuncu Keanu Reeves ile görüşerek kendisini programıma konuk almak için girişimlerimi hızlandırdım. Amacım programımda sadece ülkemizin değil dünyanın önemli isimlerini de ağırlamaya devam etmek” dedi.