Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Saç simülasyonu uzmanı Hakan Doman anlatıyor… Saç simülasyonu nedir?

Saç Simülasyonu; Medikal bir boyama tekniğidir, bu teknik, sorun yaşanan saç bölgesine minik saç kökü efekti verilerek bölgenin daha yoğun ve gür hale...

Saç Simülasyonu; Medikal bir boyama tekniğidir, bu teknik, sorun yaşanan saç bölgesine minik saç kökü efekti verilerek bölgenin daha yoğun ve gür hale gelmesini sağlar. Kozmetik bir işlemdir, yara bere olmaz ve anında günlük hayatınıza devam edebilirsiniz, zararsızdır. 2 veya 3 seansta tamamlanır, ilk seansta gözle görülür sonuç elde edilir.

3 ila 5 yıl kalıcıdır…

 

3 ila 5 yıl kalıcıdır, saçların %80’inin daha yoğun ve gür görünmesini sağlar. Saç sorunu yaşayan herkes uygulayabilir, konforlu bir işlemdir. İşlem, saç ekimi sonrasında hâlâ giderilemeyen seyrekliklerin kapatılmasında da hiç işlem görmemiş seyrek saçların gür görünmesinin sağlanmasında da hiç saçı olmayan kadın ya da erkek bireylerin saçlı bir görünüme sahip kılınmasında da büyük bir başarıyla uygulanabilir.

Hakan Doman Kimdir?

Hakan Doman; 1985 doğumluyum Çanakkale’de dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi teknik resim mezunuyum. 2013’ten bu yana saç simülasyonu ile uğraşıyorum.Popüler bir merkezde 2013 – 2018 arasında çalıştım. Saç simülasyonu olarak daha sonra 2018 – 2020 olarak başka bir saç simülasyonu merkezinde çalıştım ve firmanın 2 ay sonra müdürü daha sonrasında da 2020’de pandemiyle birlikte firmadan ayrıldım. 2021 Şubat ayında Duatepe Mahallesi kurtuluş caddesi no 4 Şişli İstanbul’da  Hakan Doman Saç Simülasyonu Merkezi’ni kurdum. Merkezimize @hakandoman instagram adresinden ve 0535 697 95 19 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.