Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Serhat Bölükbaşı Kimdir?

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz Serhat Bölükbaşı herkes için merak konusu. Gerek yaşamı gerekse iş hayatı ile gündemde olan Serhat Bölükbaşı hayatına dair...

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz Serhat Bölükbaşı herkes için merak konusu. Gerek yaşamı gerekse iş hayatı ile gündemde olan Serhat Bölükbaşı hayatına dair bilgileri sevenlerine aktardı. Aslen Malatya Arapgirli olan ve doğma büyüme İstanbul’lu olan Serhat Bölükbaşı 21 Ağustos 2004 doğumlu ve 17 yaşında. Okulu sevmediği için lisede okulu bırakıp iş hayatına atılmış.

Bunu yapmasındaki amaç ekonomik durumlardan ziyade ticarete ve iş hayatına önem vermesi. Çok küçük yaşlarda iş hayatına atılan Serhat Bölükbaşı ilk olarak 13 yaşında garsonluk ile bu hayata atılmış daha sonrası ise kendiliğinden gelmiş. Ticarete olan merakı onun kendi işini kurmasına olanak sağlamış. Ardından 15 yaşında ise önce Bitcoin tesislerini sonra BS Sales şirketini kuran Serhat Bölükbaşı yatırım ve girişim alanında oldukça etkili işler başarmış. Şimdiki hedefi ise 18 yaşına geldiğinde çok daha fazlasını yapabilmek ve insanlara da bunu göstermek olan Serhat Bölükbaşı Türkiye için ise gurur kaynağı.

#BasınBülteni #işbirliği