Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Serkan Çelikel “Arada Bir” adlı çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu

Elazığ doğumlu arabesk sanatçısı Serkan Çelikel ilk teklisi “Arada Bir” ile müzikseverlerle buluşmanın heyecanını yaşıyor. Serkan Çelikel söz, müzik ve düzenlemesi Ozan Arapoğlu’na...

Elazığ doğumlu arabesk sanatçısı Serkan Çelikel ilk teklisi “Arada Bir” ile müzikseverlerle buluşmanın heyecanını yaşıyor.

Serkan Çelikel söz, müzik ve düzenlemesi Ozan Arapoğlu’na ait olan ilk single çalışması “Arada Bir” hakkında yaptığı açıklamada “Daha çocuk yaşlarda müzikle tanıştım. Sokaklarda Anadolu Rock müziği yaptım. Uzun bir süre bu tarz müzik ile ekmek paramı kazandım ve daha sonra arabesk müziğine yöneldim. “Arada Bir” ile ciddi bir çıkış yakalayacağıma inanıyorum. Bu çalışmamın ardından yıl sonuna doğru da yeni bir albüm için tekrar stüdyoya gireceğim” diyerek duygularını ifade etti.

Serkan Çelikel “Arada Bir” adlı şarkısının klip çekimleri karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da usta yönetmen İbrahim Bülbül oturdu.

 

“ARADA BİR” KÜNYE

 

Söz & Müzik: Ozan Arapoğlu

Düzenleme: Ozan Arapoğlu

Yönetmen: İbrahim Bülbül

Prodüktör: Ozan Arapoğlu

Yapımcı: Arda Balkay

Keman: İstanbul Strings

Gitar: Selahattin Güzelel

Mix: Çağdaş Mirşamoğlu

Perküsyon: Cengiz Ercümer

Bağlama: Fatih Doğaner

Mastering: Koray püskül

 

 

Serkan Çelikel kimdir?

 

Serkan Çelikel 2 Eylül 1998 tarihinde Elazığ’da dünyaya gelmiştir. Daha küçük yaşlarından itibaren müziğe ilgi duyan Serkan Çelikel uzun bir süre sokak müzisyenliği yapmış ve bu dönem genellikle Anadolu Rock müziği eserleri seslendirmiştir.

 

15 yaşından itibaren gitar çalan başarılı sanatçı Serkan Çelikel daha sonra Arabesk müziğe yönelmiş ve ilk profesyonel çalışması olan “Arada Bir” ile müzikseverlerle buluşturmuştur.

 

Serkan Çelikel’in You Tube’da birçok cover çalışması bulunmaktadır ve ayrıca yine You Tube’da akustik çalışmaları da bulunmaktadır.