Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

She Was the Deputy’s Wife (2021)

Sıradışı ancak keyifli film ve sürükleyici bir Vahşi Batı hikayesini beyazperdeye taşıyan She Was the Deputy’s Wife, günün birinde bir kasabada yaşanan garip bir olayı konu alıyor.

Günün birinde Paul isimli bir kanun kaçağı, işlediği suçlar nedeniyle asılmaya mahkum bırakılmıştır. Ancak bu kasabada, Paul’un asılmasını istemeyen bazı kişiler vardır. Bunlardan biri, kasabanın milletvekilinin karısı Mabel; diğeri ise beyaz bir atı arayan Mareşal Graham’dır. Paul’un asılacağı güzel bir Pazar günü, kasabalıyı son derece sıradışı olaylar beklemektedir. 6 Mart 2021 tarihinde izleyicilerin beğenisine sunulan bu sürükleyici yapımın yönetmenliğini Travis Mills üstlenirken, yapımın senaryo kısmında ise Mills’e Mario Mattei eşlik ediyor. Western türünde izleyicilerin karşısına çıkan ABD yapımı film, IMDB’den de 4.1 puan alıyor. Filmin oyuncu kadrosunu ise Shayn Herndon, Megan Therese Rippey, Les Best, John Marrs, Robert Anthony Peters, John Schile, Vincent Stalba ve Travis Mills gibi isimler oluşturuyor.

Bir at hırsızı olan Paul (Shayn Herndon), uzun zamandır hayatını bir kanun kaçağı olarak sürdürmüş olsa da; günün birinde yakalanmaktan kaçamamıştır. Yakalanmasının ardından idama mahkum edilen Paul, güzel bir Pazar gününde; hayatını kaybedecektir. En azından yetkililer öyle planlamıştır. Fakat Paul’un kasabasında, onun şimdilik ölmesini istemeyen birkaç kişi vardır. Bunlardan biri, kasabanın güçlü kişiliklerinden olan; bir milletvekilinin karısı Mabel (Megan Therese Rippey), diğeri ise beyaz bir aygırın peşine düşen Mareşal Graham (Les Best)’tir.

Mabel isimli bu kadın, sevdiği adamın ölmesine engel olabilmek için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırken; Mareşal için bu durum pek de öyle değildir. Çünkü Mareşal Graham, Paul’un idamının sadece onu sorgulayana kadar ertelenmesini istemektedir. Bunun üzerine kasabanın şerifi Bob (John Marrs)’a bir telgraf yollayan Graham, olacaklardan henüz habersizdir. Çünkü bu telgraf, anı zamanda Mabel’a sevgilisini serbest bırakma şansı vermiştir. Film izle Ancak Mabel’in hapishaneye gitmesiyle birlikte işler ters gider ve en sonunda ikili, hapishanede birlikte mahsur kalmıştır.

https://www.fullhdfilmizlesene.pw