Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Süreyya Ayvazova yaz aylarına damga vurmaya hazırlanıyor

Azerbaycan’ın başarılı sanatçılarından Süreyya Ayvazova , sözleri Ahmet Selçuk İlkan’a bestesi Zühre Dalmaz’a ait olan yeni çalışması “Deliye Dönerim Kesin” ile yaz aylarına...

Azerbaycan’ın başarılı sanatçılarından Süreyya Ayvazova , sözleri Ahmet Selçuk İlkan’a bestesi Zühre Dalmaz’a ait olan yeni çalışması “Deliye Dönerim Kesin” ile yaz aylarına damga vurmaya hazırlanıyor.

Yaklaşık 2 yıldır ülkemizde bulunan Süreyya Ayvazova geçtiğimiz yıllar müzik dünyasına “Sarı Gelin” çalışmasıyla hızlı bir giriş yapmış ve ardından çıkardığı “Ne Olur Allah’ım” adlı teklisiyle başarısını perçinlemişti.

“Deliye Dönerim Kesin” adlı çalışması hakkında kısa bir açıklama yapan Süreyya Ayvazova “ Son single çalışmamda büyük isimlerle çalıştım ve ortaya çok iddialı bir şarkı çıktı. Şarkımın yaz aylarına damga vuracağını düşünüyorum. Bu süreçte bana desteklerini esirgemeyen yapımcım ve prodüktörüm Akbulut Sanat Management ve Müzik Yapım Sahibi Harun Akbulut a sonsuz teşekkür ediyorum. Bu şarkının benim için önemi çok büyük. Çünkü şiirlerin efendisi Ahmet Selçuk İlkan’ın kaleminden çıkan bestesini yine Türkiye’nin en önemli isimlerinden biri olan Zühre Dalmaz’a da ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

“Deliye Dönerim Kesin” adlı şarkının aranjesini Sezgin Gezgin yaparken şarkısının klip çekimleri için Süreyya Ayvazova kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da Yusuf Can Özbilen oturdu.