Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Teo Demir yeni yaşını işletmeciliğini yaptığı Boaz Roof’ta yakın dostlarıyla kutladı

İşletmeciliğini Teo Demir, Celal Demir, Nazım Başkaya, Ege Ekinci gibi isimlerin üstlendiği son dönemin sanat, cemiyet ve... İşletmeciliğini Teo Demir, Celal Demir, Nazım...

İşletmeciliğini Teo Demir, Celal Demir, Nazım Başkaya, Ege Ekinci gibi isimlerin üstlendiği son dönemin sanat, cemiyet ve…

İşletmeciliğini Teo Demir, Celal Demir, Nazım Başkaya, Ege Ekinci gibi isimlerin üstlendiği son dönemin sanat, cemiyet ve sosyetenin uğrak mekanlarından biri olan yeni nesil meyhane Booz Roof unutulmaz bir geceye daha sahne oldu.

Teo Demir yeni yaşını yakın dostlarıyla birlikte Boaz Roof’ta kutlarken geceye Melek Balkan, Alina Altın, Atilla Zorlu, Ebru Ekşioğlu, Gül Bağçiçek, Esra Sönmezer, Fatih Şınık, Valeriya Şınık, Nagehan Abdullayeva, Deha Durmaz, Okan Yanardağ, gibi sanat, cemiyet ve sosyete dünyasının seçkin isimleri yoğun ilgi gösterdi.

Özellikle seçkin mutfağı ve vip kalitesindeki hizmeti ile misafirlerine unutulmaz dakikalar yaşatmayı misyon edinen Boaz Roof Teo Demir’in yaş günü münasebetiyle tıklım tıklım ve coşku bir dolu geceye daha ev sahipliği yaptı.

Yaş günü partisinde basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Teo Demir “Yaş ilerliyor ama biz hala küçük kalıyoruz. Mutluyuz çünkü tüm sevdiğimiz dostlarımızın tamamı neredeyse bu özel günümde buradalar. Sağ olsunlar beni hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar. Tıpkı Esra Sönmezer gibi. Biz sadece özel günlerimizde değil her zaman birlikte olan kişileriz. Ama kendisi benim için gerçekten çok değerli bir dosttur. 2024 yılının herkese önce sağlık getirmesini ve ardından şu savaşların artık bir son bulmasını istiyorum. Çocuklar ölmesin istiyorum.” diyerek duygularını ifade etti.

Esra Sönmezer ise yaptığı açıklamada “Teo Demir benim can dostumdur. Bugüne kadar hiçbir yaş gününü kaçırmadım. Çok güzel bir nezih mekan oluşturmuş. Bu kadar kısa sürede sihirli dokunuş ancak bu kadar mükemmel olabilirdi. Bende yeni yıldan sağlık, mutluluk getirmesini, çocukların ölmediği bir yıl olmasını temenni ediyorum. Ama bunun yanında hem bana hem Teo’ya güzel bir sevgili de getirmesini diliyorum” dedi.

 

GECEDEN KARELER