Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Uygun Seçenekli İmplant Fiyatları

İmplant tedavisi son yıllarda ilk tercih haline gelmiştir; malzemenin markasına, kalitesine ve üretildiği ülkeye göre değişiklik gösterebilir.

Diş implantları İsviçre’de pahalıdır, ancak Almanya’da daha ucuzdur. Diş kliniği’ne göre diş implantınızın Türkiye’deki fiyatı kullandığınız markaya göre değişiklik gösterebilir. Genelde üretim maliyetleri ve vergi avantajları nedeniyle yerli implantların fiyatı daha uygun iken ithal diş implant fiyatları daha pahalıdır. Akvadent Diş Kliniğimiz her bütçeye uygun seçenekleri ile herkes için ideal bir seçenektir.

Diş implantları hakkında bilgi almak içim hastanemizi arayarak veya direkt gelerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

Her İmplant Tedavisi Pahalı Değil

İmplant tedavisi aşamalı bir tedavi olduğundan ve gerçekten profesyonellik gerektirdiğinden yüksek fiyatlı bir tedavi olabilir. Fakat her zaman böyle olmak zorunda değildir. Yani bilinenin aksine her implant tedavisi olacak kişi yüksek tutar ödeyecek diye bir şey yoktur. Dental implantların fiyatı diğer diş tedavilerinden biraz farklı olabilir. Ancak zamanla, bu fiyatlar ömür boyu garantiye sahip oldukları için size görünmeyecektir. Çeneyi inceleyen doktor, fiyatı belirlerken tamamlanması gereken her işlemi hesaplamalıdır. Örneğin çeneleri çok güçlü olmayan kişilerde ekim de yapılmalıdır. Bu, implant tedavisi için ek bir fiyattır.

İmplant tedavisi olacaksanız ve bir diş hastanesi arıyorsanız kendinize ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmelisiniz. Fakat hekiminizin de güvenilir olması gerekir. Tüm bunlara diş kliniğimize gelerek sahip olabilirsiniz.

Güzel Dişler, Güzel Gülüşler!.
Güzel Dişler, Güzel Gülüşler!.

İmplant Fiyatlarını Belirlemede Rolü Olan Etmenler

İstanbul diş kliniği seçenekleri arasında her bir hastane implant tedavisi farklı fiyatta olabilir. Bunun nedeni pek çok faktöre dayanmaktadır. Bu faktörler aşağıda sıralanmıştır:

  • Hastanın durumu (bir veya daha fazla diş, mevcut dişlerin durumu, ağız yapısı vb.)
  • Hastanın çene yapısı
  • Kullanılan implantların kalitesi ve markası
  • Diş hekimi deneyimi
  • İmplantasyon yerinin fiziksel durumu ve konumu

Bu koşulları evde kişinin kendi başına tespit etmesi mümkün değildir; detaylı ve profesyonel bir inceleme gerekir. Bu nedenle Akvadent diş kliniğimize gelerek diş implantı fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

İmplant Uygulamasında Markanın ve Malzemenin Önemi

Ortamın hijyenik ve hekimin deneyimli olmasının yanı sıra implantın markası da oldukça önemlidir. Son yıllarda talebin artması nedeniyle piyasada birçok marka bulunabilmektedir. Ancak marka seçerken hastalar, referans değeri olan ve uzun yıllardır piyasada olan güvenilir bir marka seçmelidir. Yerli implant marka tercihinde veya ithal implant marka tercihinde dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli nokta da piyasada “implant ara parçaları” adı verilen bir çeşit yedek parçanın bulunabilmesidir. Yapay bir diş olduğu için çatlak veya hasar durumunda kolaylıkla conta temin edilebilmesi sağlık açısından oldukça önemlidir. Beylikdüzü diş tedavisi konusunda önde gelen hastanemiz, hekimlerimizin profesyonel çalışması sayesinde hastalara maksimum memnuniyet sağlamaktadır.

Diş Tedavisi
Diş Tedavisi

İmplant Fiyatlarında Dikkat Edilecek Noktalar

Tek diş eksikliği düşünüldüğünde bile diş eksikliğinin implant veya üç kavisli bir köprü ile tedavi edilmesi söz konusu olduğunda başlangıçta daha makul ve uygun bir tedavi seçeneği olarak görünmektedir.

Gelecekte porselen kullanılan yapı ve yapıların zamanla küçülmesi ve daralması sorunlara neden olacaktır. İlk 10 yılda ya da 20 yılda değil ama ileride diş kayıpları, olası kök kanal tedavisi ve muhtemelen porselen replasmanı gibi ciddi sorunlara neden olacaktır.

Ancak durum implantlarda farklıdır. İmplant üretilir, uygulanır, iyi bakılır ve temiz tutulursa titanyum yapı (yani implantın alt yapısı) zamanla sabit kalacak ve sadece üzerindeki porselen değişecektir. Bu bize gelecekte maddi ve manevi faydalar sağlayacaktır. Ancak kısa vadede diş implantı fiyatları sorulduğunda diğer seçeneklere göre, implantlar elbette pahalıdır. Ancak uzun vadede bu implant diğer tüm uygulamalardan daha uygun olacaktır.

Akvadent Diş Kliniğimiz fiyatlar konusunda her zaman müşterilerini düşünür ve en kaliteli hizmeti sağlar. Bu sayede sağlıklı bir diş yapısına sahip olmak için fiyattan, kaliteden ya da güvenceden taviz vermenize gerek kalmaz.

Yurtdışından tedavi olmak için gelen hastalara özel fırsatlar ve tedavi süreçleri hakkında bilgi almak için Turkey implant adresini ziyaret ederek daha gazla bilgi alabilirsiniz.