Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Vefaspor’un yeni başkanı Burak Çelik oldu

26.07.2023 Tarihinde Yapılan Vefa spor kulübü Olağanüstü Kongresinde Genç İş adamı ve film yapımcısı Burak Çelik başkanlığa seçildi Camianın Ve Üyelerin Tam desteği...

26.07.2023 Tarihinde Yapılan Vefa spor kulübü Olağanüstü Kongresinde Genç İş adamı ve film yapımcısı Burak Çelik başkanlığa seçildi Camianın Ve Üyelerin Tam desteği ve Çoğunluğu İle destek alan Burak Çelik Vefasporu eski efsane dönemine kavuşturmayı hayal ettiklerini söyledi.

VEFA’nın YENİ DÖNEMİNİ RESMEN BAŞLATIYORUZ”

VEFA SPOR KULÜBÜ Başkanı BURAK ÇELİK seçim sonrası yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Yönetimde İş dünyasından tanınmış isimlerin yanı sıra, sanat dünyasından , ünlü film yapımcıları ve film yönetmenleride yer aldı,

Yönetim olarak Vefa tarihinde görülmemiş bir yönetim kurulu kurduk, genç, dinamik vizyon sahibi iş dünyasında kendilerini geniş kitlelere ispat etmiş çok başarılı bir ekip kurduk, allahın izniyle iş dünyasında yakaladığımız başarı misyonu kulübümüze aktarıp hep beraber yönetimimizle birlikte VEFA da hedefimiz olan üst liglere çıkmak için gönül birliği ile mücadele vereceğiz.

Bu yıl kulübümüzün 115. Yılımızda Hedefimiz 3. Lige çıkıp eski günlerimize geri dönmek istiyoruz 115 yıllık büyük bir camiayız bu yıl kuracağımız doğru yapılanma , ve doğru sinerji ile beraber hedefimiz 5 sene içerisinde 1. Ligde yer alan ve çıktığı üst liglerde kalıcılık sağlayan bir futbol Kulübü oluşturmak. Hedefimiz günü kurtarmak bu yılı kurtarmak değil vefanın geleceğini doğru ve profesyonel adımlarla hakettiğimiz yapılanma ile sportif bir anlamda her kulvarda kalıcı olan bir spor kulübü oluşturmak istiyoruz. Bunuda ancak bu yönetim kurulu yapabilir.

Yapacak çok işimiz var. Bu inanca layık olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağımızı temenni ediyorum. Beklentilerinizin farkındayız., özellikle futbol için ifade etmiştim. Bu konuda içiniz rahat olsun. Camiamızın bu süreçte bir bütün olması çok önemlidir. Bu camianın sahip olduğu ruhu hep beraber sportif anlamda göstermeliyiz .

VEFA bir ruhtur, bizler bu ruhun parçası olduğumuz için şanslıyız. Artık VEFA yı özellikle futbolda hak ettiği yere hep beraber getireceğiz inşallah.

Avrupada başarılı olmuş, Üst düzey bir futbol adamıyla ön anlaşma yaptık İlerleyen günlerde futbol a takım hocamızı ve anlaştığımız oyuncularımızıda duyuracağız.

Yönetim kurulu Üyeler:
Burak Çelik, Alper Kıvılcım, Özgür Bakar, Serdar Can, Sami Dündar, Burhan Gün, Utku Ataç, Hasan Gönültaş, Onur Aşa, Mengü Atasagun, Baha Direk, Barış Emre Ergin, Hüseyin Cüneytsatar, Murat Saraçoğlu, Muratcan Yıldız