Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Yenilikçi sanatçı Murat Balcı, Afrika Mauritius Adası’nda çektiği ve ilk fefa yönetmenliğini de kendi üstlendiği klibi ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Ünlü sanatçı Murat Balcı, müzik kariyerinde bir ilke imza atarak yönetmen koltuğuna geçti. Sözü müziği Sezen Aksu imzali “Gel Günaha Girelim” parçasına Afrika...

Ünlü sanatçı Murat Balcı, müzik kariyerinde bir ilke imza atarak yönetmen koltuğuna geçti. Sözü müziği Sezen Aksu imzali “Gel Günaha Girelim” parçasına Afrika Mauritius adasında çekilen klip, sanatçının yönetmenlik ve müzikal vizyonunuyla ilgili yepyeni heyecanlar barındırıyor.

Balcı, Mauritius’un büyüleyici manzaraları eşliğinde çekilen klip için, doğanın ve müziğin büyüleyici uyumunu yakalamak adına özenle çalıştı. Sezen Aksu’nun dokunaklı sözleriyle bütünleşen görsel şölen, izleyicilere romantik ve davetkar bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Murat Balcı, önceki şarkılarından daha farklı bir sound ve yorum tekniği kullandığı Gel Günaha Girelim’i Mart ayında sevenleriyle buluşturmak için gün sayıyor.