Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Aslınaz Konakları lansmanında Diva izdihamı

Türkiye’nin inşaat sektörünün köklü firmalarından bir olan iş insanı Uğur Vergili’nin sahibi olduğu Başkent İnşaat so yılların... Türkiye’nin inşaat sektörünün köklü firmalarından bir...

Türkiye’nin inşaat sektörünün köklü firmalarından bir olan iş insanı Uğur Vergili’nin sahibi olduğu Başkent İnşaat so yılların…

Türkiye’nin inşaat sektörünün köklü firmalarından bir olan iş insanı Uğur Vergili’nin sahibi olduğu Başkent İnşaat so yılların en büyük projelerinden biri olan İstanbul Silivri’de hayata geçirdiği yeni projesi Aslınaz Konakları’nın tanıtım lansmanını gerçekleştirdi.

Aslınaz Konakları İstanbul Silivri’de gerçekleşen etkinliğe Bülent Ersoy, Şenol İpek, Tanju Çolak, Ece Erken, Özlem Yıldız, Saba Tümer, Petek Dinçöz, Demet Şener, Alişan, Buse Varol, İsmail Türüt, Ebru Polat gibi ünlü simalar katılırken, lansmanın ilgi odağı ise Türk Sanat Müziğinin Divası Bülent Ersoy oldu.

Bülent Ersoy’un lansmanda açılışı beton mikserinin start butonuna basarak başlamasının ardından “Ersoy ”Ayağımın uğurlu olduğunu söylerler. Bir iki aya burada boş daire bulamazsanız, Bülent Hanım demişti dersiniz. Yüce Allah yapana yenilerini yapma gücü, oturacaklara da sağlık ve ve afiyetler nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Lansman öncesi Başkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Vergili, Bülent Ersoy’u kapıda karşılayarak büyük bir nezaket örneği sergilerken yaptığı kısa açıklamada “2008 yılından bu yana yaklaşık 5 bin aileyi konut sahibi yaptık. Şimdi burada, Silivri’de 11 Blok 430 dairelik çalışmalarımıza başladık. İsminin Aslınaz Konakları olmasının benim için çok önemli bir sebebi var. Aslınaz benim 4 yaşında kaybettiğim kızımın ismi. Onun adını burda yaşatmak istedim. Silivri halkına hayırlı uğurlu olsun” diyerek Bülent Ersoy’a teşriflerinden ve iyi dileklerinden ötürü teşekkür etti.

Yoğun ilgi ve mahşeri kalabalık dolayısıyla yürümekte zorlanan Uğur Vergili ve Bülent Ersoy projenin maketini inceledikten sonra basın mensupları ile birde röportaj gerçekleştirdiler. Röportajda da Diva’dan övgü ile söz eden başarılı işadamı, bir sonraki projesinin isminin ”Diva” olmasını istediğini ve bu konuda Bülent Ersoy’dan ricacı olacaklarını söyledi. Bu nazik teklif karşısında mutluluğunu gizleyemeyen Bülent Ersoy, ”Buda demek oluyor ki bundan sonra bütün açılışları beraber yapacağız Uğur bey kardeşimle” diyerek herkesi tebessüm ettirdi.

32.000 m2 üzerinde 2 etap, 10.000 m2 yeşil alan, sosyal donatı alanları, kapalı ve açık yetişkin çocuk havuzu, çocuk parkı, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş parkuru ve süs havuzları ile adından söz ettirecek.
Başta İstanbul ve Kıbrıs olmak üzere birçok yerde devam eden dev projeleri arasına Silivri’yide katan Başkent İnşaat, iddialı bir çalışmayla ilçede fark yaratacak.

İş insanı Uğur Vergili tarafından hayata geçirilen ‘Aslı Naz Konakları’nın gerçekleştirilen temel atma törenine Bülent Ersoy, Petek Dinçöz, Demet Şener, Alişan, Selahattin Alpay, Derya Bedavacı, Şenol İpek, Tanju Çolak, Ece Erken, Özlem Yıldız, Saba Tümer, Buse Varol, Ebru Polat, İsmail Türüt, sosyal medya fenomenleri Nagihan Karadere, Adem Kılıçlı, Recep Demiray, Vural Music, Lanet Bebe, Gamze Acet, Semra Aydemir, Pınar Dağdelen, Cahide Candan, modacı Perihan Demirdelen, modacı Zeynep Tunuslu ve sanatçı Lara katıldı.

Temel atma törenine ayrıca ; İYİ Parti İlçe Başkanı Gökhan Ceylan, Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, Ülkü Ocakları İstanbul 6il başkan yardımcısı Erhan Özkök, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi ve Silivri Bulgaristan Göçmenleri Derneği Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru, Alibey Spor Kulübü Başkanı Ali Tonta ve Güreş Ağası Çetin Ceylan da katıldı.