Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Ayfer Yelken “Stargate” adlı karma sergiye 4 eserle katıldı

Çakıl taşlarına hayat veren sanatçı olarak tanınan Ayfer Yelken 26 Nisan akşamı Karl&Ein Gallery’de sanatseverlerle buluşan “Stargate” isimli sergiye 4 eseriyle katıldı. “Stargate”...

Çakıl taşlarına hayat veren sanatçı olarak tanınan Ayfer Yelken 26 Nisan akşamı Karl&Ein Gallery’de sanatseverlerle buluşan “Stargate” isimli sergiye 4 eseriyle katıldı.

“Stargate” isimli sergide resim, heykel, rölyef, fotoğraf ve dijital ortamlarda hazırlanmış eserleriyle katılan 34 sanatçının sergisine sanatseverler yoğun ilgi gösterdiler.

En son 21 Mart tarihinde “Doğanın Rengi” adını verdiği kişisel sergisini Beyoğlu Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşturan Ayfer Yelken “Stargate” isimli karma sergiye seçkin 4 eseriyle katıldı.

Ünlü sanatçı Ayfer Yelken’i bu sergide yakın dostları, sanat camiası yalnız bırakmadı.

Serginin açılışına yapımcı ve yönetmen Nur Mehmet Munar, uygulayıcı yapımcı ve yönetmen Şirvan Yılmaz, usta ve duayen gazeteci Yaşar Şenyüz, Meltem TV. “Sanatçı” programının yapımcısı ve sunucusu Raif Akyüz, bir dönemin başarılı mankenlerinden ve günümüzün oyuncularından Eva Svetlovich son dönemlerde yazdığı romanlarla büyük çıkış yapan şair ve yazar Erkan Ünlü v gibi isimler yakın dostları Ayfer Yelken’i yalnız bırakmadılar.

Sergi sonrası kısa bir açıklama yapan Ayfer Yelken “ Bu günümde beni destekleyen sanatsever dostlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Önümüzdeki günlerde iki büyük sosyal proje ile çalışmalarımı sanatseverlerle buluşturmak için çalışmalarıma başladım” dedi.