Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

‘Bir Sevdadır’ dizisi ilk bölümüyle sosyal medyada çok konuşuldu

Etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında ilk kez izleyiciyle buluşan Bir Sevdadır’da Yeşil’in çocuklarıyla beraber özgürlüğe adım attığı... Etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT...

Etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında ilk kez izleyiciyle buluşan Bir Sevdadır’da Yeşil’in çocuklarıyla beraber özgürlüğe adım attığı…

Etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında ilk kez izleyiciyle buluşan Bir Sevdadır’da Yeşil’in çocuklarıyla beraber özgürlüğe adım attığı anlar bölüme damga vurdu.

Dizi, #BirSevdadır etiketiyle sosyal medyada çok konuşuldu.

‘Bir Sevdadır’ dizisinin ilk bölümünde neler oldu?

Henüz 18’ine bile basmamışken Cenap Ağa’nın oğlu Ünal ile evlendirilirken Yasin’in ikizi ünlü futbolcu Ersin tarafından düğünden kaçırılan Yeşil, Dağlıca ailesinin içinde bir kaosa sebep oldu. Düğünden kaçarken yaşanan kovalamacada Ersin ölürken, Ünal sakat kaldı ve kardeşi Ferhat ise öldü. Yeşil hapiste 7 yıl yatmasının ardından ikiz çocukları İshak ve Boncuk’u dünyaya getirdi. Yeşil; planına göre ikizlerinin babalarının Ersin olduğunu iddia etti. Tahliye günü geldiğinde Ünal’ın kardeşi Tufan, kardeşlerinin intikamını almak üzere Yeşil’i cezaevi kapısında bekledi. Yeşil hapiste yattığı süre boyunca boş durmadı ve kendini her şeyiyle hayata hazırladı. Yaşananlardan dolayı artık bir ailesi olmayan Yeşil’in kendi ve çocukları için en büyük hayali bir aileydi. Yeşil her şeyi göze alarak, çocuklarıyla birlikte ünlü futbolcu Yasin’in ailesi Bıçakçılar’a gidip onların himayesine sığındı. Zengin ve ünlü Bıçakçı ailesi, Yeşil’i ve çocukları eve almak istemedi. Bıçakçı ailesinin Yeşil’i ve çocuklarını kabul edip etmeyeceği ise seyirci tarafından merak konusu oldu.

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Günay Günaydın’ın oturduğu, başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in üstlendiği dizinin kadrosunda ayrıca Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat gibi başarılı isimler yer alıyor.