Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Filiz Hatipoğlu’nun “Sonsuzluğa Yolculuk” sergisi sanatseverlerle buluştu

Türkiye Tarihi'nin başlangıcından, Cumhuriyet'imizi bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde sonsuzluğa giden yolculuğun tasviri niteliğindeki sergi!!... Türkiye Tarihi’nin başlangıcından, Cumhuriyet’imizi bizlere armağan...

Türkiye Tarihi’nin başlangıcından, Cumhuriyet’imizi bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde sonsuzluğa giden yolculuğun tasviri niteliğindeki sergi!!…

Türkiye Tarihi’nin başlangıcından, Cumhuriyet’imizi bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde sonsuzluğa giden yolculuğun tasviri niteliğindeki sergi!!

Dünyanın en prestijli sanat fuarlarında Türkiye’nin adından söz ettiren Gama Art Gallery, 14 kişisel sergisiyle sanatseverleriyle buluşan ödüllü sanatçı Filiz Hatipoğlu’nun Pera Palace Hotel’deki ikinci kişisel sergisini açmanın gururunu yaşıyor. “Sonsuzluğa Yolculuk” sergisi, Pera Palace Hotel’in tarihi atmosferinde 23 Kasım-18 Aralık tarih aralığında sanatseverlerle buluşuyor.

“Sonsuzluğa Yolculuk” sergisi, Cumhuriyet’imizin 100. yılına özel olarak hazırlandı. Bu sergide yer alan çalışmalar, Türkiye Tarihi’nin başlangıcından, Cumhuriyet’imizi bizlere armağan ederek sonsuzluğa giden yolculuğun tasviri niteliğindedir. Alp Arslan ile Anadolu’nun kapılarının açılmasından, Osman Gazi ile Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşu, Fatih Sultan Mehmet ile İstanbul’un fethine uzanan zaman yolculuğunda, Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti kurarak sonsuzluğa açılan kapıların özgür kılınmasının yad edilmesidir.

Atalarımıza ve Baş Kumandan Mustafa Kemal Atatürk’e saygılarımızla ve sonsuz minnetle…

Sergide aynı zamanda Anadolu’da yer alan ve dönemlerin sanatlarından izler taşıyan tarihi yapılar da yer almaktadır. Özellikle Selçuklu figürleri ve sekiz köşeli, sonsuzluğu simgeleyen geometrik Selçuklu formu ile desenler sentezlenmiş, Kubadabad Sarayı çini figür ve motiflerinin sembolik değerleri kullanılmıştır. Güç ve iktidar sembolü olan Selçuklu figürü, çalışmaların çoğunun vazgeçilmez niteliklerindendir.

İletişim Koordinatörlüğünü Güler Altındağ’ın üstlendiği Gama Art Gallery’nin “Sonsuzluğa Yolculuk” adlı kişisel sergisi 23 Kasım – 18 Aralık tarih aralığında Pazar hariç her gün, 13.00 – 19.00 saatleri arası Pera Palace Hotel Galata Fuaye -2 Kat alanında izlenebilir.

SERGİDEN KARELER

Pera Palas Hotel Galata Fuaye -2 Kat Meşrutiyet Caddesi No:52 Tepebaşı

Web: www.gamagallery.art

Facebook : GamaGallery

Instagram : @gamagallery

Instagram : @guler_altn