Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Good Food Russia Yön. Kur. Başk. Turgut Edis Yılın En Başarılı Dış Ticaret Markası ödülünü aldı.

Özge Ulusoy ve Tuğçe Altun Kirişçi’nin sunuculuğunda ve Tuğçe Altun Kirişçi, Emre Kirişçi’nin organizatörlüğünde Pearly Agency’nin düzenlediği 6. Etap Altın İnci Ödülleri 10...

Özge Ulusoy ve Tuğçe Altun Kirişçi’nin sunuculuğunda ve Tuğçe Altun Kirişçi, Emre Kirişçi’nin organizatörlüğünde Pearly Agency’nin düzenlediği 6. Etap Altın İnci Ödülleri 10 ekim Salı akşamı Lazzoni Otel’de sahiplerini buldu.

Good Food Russia Yön. Kur. Başk. Turgut Edis’in Yılın En Başarılı Dış Ticaret Markası ödülünü aldığı gecede ; Melihat Gülses, İlyas Salman, Kamuran Akkor, Tuğba Ekinci, Gülden Karaböcek, Abidin Yerebakan, Hatice, Lale Belkıs, Pau, Turan Şahin, Buse Ayla & Zen-G, Özgür Tüzer,  Good Food Russia Yön. Kur. Başk. Turgut Edis ve Nadide Sultan gibi isimler başarı ödüllerinin sahibi oldu.

Yılın En Başarılı Dış Ticaret Markası ödülünü alan Good Food Russia Yön. Kur. Başk. Turgut Edis ödül hakkında;

“Bu ödülü almak gerçekten büyük bir onur ve sorumluluk. Diva Export’un Good Food Russia projesi, dış ticarette markamızı büyütmeyi ve sektöre katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Ayrıca, tüm ekip arkadaşlarıma ve bu ödülü bana layık gören jüri üyelerine teşekkür ederim.“ dedi.

Organizasyonun organizatörlerinden Emre Kirişçi şunları söyledi; “Altın İnci Ödülleri bizim için çok değerli, bizim bebeğimiz gibi. En iyi organizasyonu yapmak için günlerce çalışıyoruz, emeklerimizin karşılığını da bu gece aldık. Rakibimiz çok ama biz başarılı işler yaparak herkesin cevabını vermiş oluyoruz.”

 

Tuğçe Altun Kirişçi ise duygularını şu sözlerle aktardı; “ Bu gece için ekip olarak çok çalıştık, çok yorulduk ama görüyorum ki emeklerimizin karşılığını aldık. Sahnede ödülleriyle buluşan başarılı isimlerin gözlerindeki mutluluğu ve ışığı görmek benim için paha biçilemez.”