Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Memleket Partisi Ümraniye Belediye Başkan adayı Tekin Yılmaz kimdir?

Ümraniye’nin genç belediye başkan adayı Tekin Yılmaz kimdir? Seçim vaatleri nelerdir? Aslen Sivas İmranlı nüfusuna kayıtlı ancak doğma büyüme İstanbul’da yaşayan bir kardeşinizim....

Ümraniye’nin genç belediye başkan adayı Tekin Yılmaz kimdir? Seçim vaatleri nelerdir?

Aslen Sivas İmranlı nüfusuna kayıtlı ancak doğma büyüme İstanbul’da yaşayan bir kardeşinizim. 23.02.1984 İstanbul doğumluyum. Ümraniye ilçemizde 14 yıldır ikamet etmekteyim.

Bu süreçte ilçemizin sorunlarına ve sıkıntılarına ileri seviyede fikir sahibiyim. A.Ö.F Halkla İlişkiler ve yönetim son sınıf öğrenciliğime devam ederken,aynı zamanda otomotiv sektöründe faaliyet gösteren perakende hizmeti veren bir işletme sahibiyim.

Evli ,bir kız bir de erkek çocuk babasıyım.İlkeleri ve idealleri yüksek,halkın menfaatleri için mücadele veren idealist Atatürkçü Bir siyasi duruşu savunan, memleket sevdalısı bir komşunuzum.

Ülkemizin sürüklendiği Bu ekonomik kaosun mikro çerçevede ilçe yönetimleri ile düzeltilerek halkın refah seviyesinin yükseltilebileceğini savunan Bir siyasi çizgiye sahibim.

Değişim şart diyerek Çıktığın bu yolda “Önce ilçe yönetimlerindeki Rant ve Talan bitecek sonra ülkemiz toptan düzelecek” fikrini savunuyorum. Bu çerçevede tüm Ümraniyeli vatandaşlarımdan “Ne Sağdan ne soldan gelin merkezde Barışalım” fikri ile çıktığım bu yolda bana omuz vermenizi canı gönülden istiyorum.

“Belediyeler Rant Kapısı Değil Halk Kapısı Olacak Size Söz Veriyorum”

Ben “Bir ihtimal daha var diyerek”size dayatılanlardan kurtulabileceğinizin bildirisini sizlere iletiyorum, ye babam ya saltanatına dur demenizi istiyorum.