Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Onur Gergin “Naylon Sevdalar” ile zirveyi zorluyor

  Adana doğumlu genç müzisyen Onur Gergin bir müzik öğretmeni arkadaşının kendisinin bestecilik yönünü keşfetmesi üzerine müzik dünyasına ilk adımlarını attı. Kendisine ait...

 

Adana doğumlu genç müzisyen Onur Gergin bir müzik öğretmeni arkadaşının kendisinin bestecilik yönünü keşfetmesi üzerine müzik dünyasına ilk adımlarını attı. Kendisine ait bestelerini çeşitli yerlerde değerlendirmeyi başaran Onur Gergin ilerleyen dönemlerde aranje, güfte, söz, müzik çalışmalarına hız vererek müzik dünyasının aranılan isimleri arasına girmeyi başardı.

Onur Gergin söz ve müziği kendisine ait olan “Naylon Sevdalar” adlı şarkısı için stüdyoya girerken şarkının aranjörlüğünü Taylan Ayaz üstlendi.

Onur Gergin “Naylon Sevdalar” adlı şarkısın klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna Mehmet Altuntaş oturdu.

Naylon Sevdalar şarkısı kısa sürede tüm radyolarda TOP 200 listesine girerken başarılı sanatçı Onur Gergin “Bir anda ilham geldi ve şarkımın alt yapısını oluşturdum. Daha sonra stüdyoda uzun çalışmalar sonrasında şarkımı müzikseverlerle buluşturdum. Amacım müzik dünyasında kalıcı olmak ve bu yolda emin adımlarla ilerliyorum” diyerek duygularını dile getirdi.