Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Özgür Danışman “Pia’nın mutfağında neler oluyor” adlı kitap serisini okuruyla buluşturdu

2014 yılından beri çocuk edebiyatına yönelik eserler üreten Özgür Danışman’ın yeni kitabı Pia’nın Mutfağında Neler Oluyor?  adlı kitap serisi raflardaki yerini aldı. Küçük okurların ilham dolu...

2014 yılından beri çocuk edebiyatına yönelik eserler üreten Özgür Danışman’ın yeni kitabı Pia’nın Mutfağında Neler Oluyor?  adlı kitap serisi raflardaki yerini aldı.

Küçük okurların ilham dolu anlar yaşayacağı, içerisinde birden çok dünyaya yer verilen bu seride Özgür Danışman 5 farklı kitabı kaleme alıyor.

 

Kahraman İş Başında

Kahramanımız Pia, çıkan sorunların üstesinden gelmek, mutfakta yaşanan karışıklığı ortadan kaldırmak için iş başında. Pia, küçük okurları macerasına tanık olmaya davet ediyor.

 

Sıkılan Saksı

Pia pencerenin dışından gelen seslere kulak verdiğinde saksının serzenişleriyle çok şaşırıyor. Kahramanımız, minik dostu serçenin de yardımıyla saksının yaşadığı sorunları çözmek için işe koyuluyor.

 

Ah Aydede Vah Aydede

Kahramanımız Pia, Aydede’nin bir gece yerinde olmadığını fark ediyor. Aydede’ye yardım etmek için dostu baykuşla iş birliği yaparak onu tekrar gökyüzüne göndermenin yollarını arıyor.

 

Kavanozdaki Mercimek

Mutfakta bakliyatlar arasında gelişen bambaşka bir sorunla karşılaşan kahramanımız Pia, sorunun nasıl çözüme kavuşturulacağı merakına okuru da ortak ediyor.

 

En İyi Benim

Serinin son kitabında Pia, kendini mutfak sakinlerinin tartışmasının içinde bulur. Yazar bu kitapta, kendi özelliklerini öne sürerek kim daha iyi yarışına giren mutfak sakinlerinin yaşadığı sorunun çözümünü keyifli ve eğlenceli bir dille okuyucunun beğenisine sunuyor.