Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Panem Pasta Fırın Cafe açılışına yoğun ilgi

Panem Pasta Fırın Cafe ilk şubesini12 Kasım günü Beylikdüzü’nde açtı. Yüksek kalitede hizmet amacı ile açılan Panem Pasta Fırın Cafe açılışına birçok ilçe...

Panem Pasta Fırın Cafe ilk şubesini12 Kasım günü Beylikdüzü’nde açtı. Yüksek kalitede hizmet amacı ile açılan Panem Pasta Fırın Cafe açılışına birçok ilçe başkanı nezdinde protokol ile birlikte, iş, sanat ve cemiyet dünyasının tanımış simaları da açılışa yoğu ilgi gösterdiler.

İçeriğinde tatlıdan, tuzluya kadar akla gelebilecek ürünlerin tamamının hijyenik koşullarda sunulduğu Panem Pasta Fırın Cafe ilerleyen günlerde İstanbul içinde yeni şubelerini misafirleri ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Kaliteli ürün, kaliteli hizmet anlayışı ile açılışı yapılan Panem Pasta Fırın Cafe yetkilileri yaptıkları açıklamada “Önümüzdeki günlerde başta yine Beylikdüzü olmak üzere İstanbul’un çeşitli ilçelerinde de şubeler açacağız. Açılışını yaptığımız yer Beylikdüzü’nün ilk fırınlarından bir tanesidir. Ve burası gibi bizlerde yıllar boyu burada halkımıza hizmet vermeyi düşünüyoruz. Bütün unlu ürünlerimiz dahil olmak üzere her şeyi en hijyenik koşulda üretiyoruz.” Farklı bir lezzet ve farklı bir konsept ile  dediler.

AÇILIŞTAN KARELER

 

 

İletişim bilgileri :Büyükşehir Mah. Barış Manço Sok. Kapı No:4/K Beylikdüzü / İstanbul

GSM NO: 0533 580 22 53

0530 259 81 53