Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Raif Akyüz’ün bu haftaki konuğu duayen sanatçı Zihni Göktay oldu

Number One TV.’ekranlarında yayınlanan Raif Akyüz ‘le Sanat Dünyası programının 2.sezonunun ikinci bölüm konuğu Lüküs Hayat oyununda 28 yıl boyunca oynayarak tiyatro tarihinde...

Number One TV.’ekranlarında yayınlanan Raif Akyüz ‘le Sanat Dünyası programının 2.sezonunun ikinci bölüm konuğu Lüküs Hayat oyununda 28 yıl boyunca oynayarak tiyatro tarihinde bir rekora imza atan “Tiyatro bir mekteb-i edeptir. Biz eğlenceliyle faydalıyı bir arada sunmaya çalışıyoruz” diyerek büyük bir mütevazilik örneği sunan Cibali Karakolu’ndan, Kanlı Nigar’a kadar birçok tiyatro oyunuyla gönüllere taht kuran, Meraklı Köfteci filminden, Avrupa Yakası dizisine kadar birçok yapımda rol alan Türkiye’nin duayen sanatçısı Zihni Göktay oldu.

 

Raif Akyüz daha önce hatırlanacağı üzere ülkemizin önemli sanatçılarından Bennu Yıldırımlar , Zihni Göktay, Erhan Yazıcıoğlu , Mert Turak , Sinan Bengier , Ahmet San , Hilmi Özçelik , Mazlum Kiper gibi binlerce sanatçıyı programında ağırlamış bununla beraberde dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Natalie Burn , Silvio Simac , Jack Ilco, dünyaca ünlü müzik grubu Trendz , Otilla gibi de dünyaca ünlü ses sanatçılarını programında ağırlamıştı.

Raif Akyüz’ün programıyla ilgili sosyal medyadaki paylaşımlarının ardından bu haftaki yayınlanacak olan bölüm büyük merak uyandırdı .