Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Saç Ekim Uzmanı Adem Köse Anlatıyor Dökülen saçlar geri çıkar mı?

  Saç Ekim Uzmanı Adem Köse Hepimizin saçı her gün dökülür ve normalde dökülen saçın aynısından, aynı kalınlıkta yeni saç yerine geri gelir....

 

Saç Ekim Uzmanı Adem Köse Hepimizin saçı her gün dökülür ve normalde dökülen saçın aynısından, aynı kalınlıkta yeni saç yerine geri gelir.

Saç Ekim Uzmanı Adem Köse Normal bir insanın ömrü boyunca ortalama 24 kez saçı dökülür ve yerlerine yenileri çıkar ve buna saçın büyüme döngüsü denir.

Saç Ekim Uzmanı Adem Köse Uyarıyor Ancak her zaman dökülen saçımızın yerine aynı sağlıkta aynı kalite de saç gelmez, bir şekilde saç yıkıma uğrar daha ince daha sağlıksız saç gelir ve böylece saçın yoğunluğu azalır hatta kişinin genetik mirasında saç kaybı var ise genetik kodlanmış alandaki saçlarımız tüy haline gelir ve bu alan saçsızdır kalır.

Saç Ekim Uzmanı Adem Köse Anlatıyor Dökülen Saç Geri Gelirmi ?

Saç Ekim Uzmanı Adem Köse Bu sorunun cevabı dökülen saçın niteliğine bağlıdır. Eğer saç, saç vasfını yitirdi ise yani terminal saçtan (kalın saç), wellus saça (tüy) dönüştü ise şu andaki yöntemlerle geri gelmesi imkansızdır.

Saç Ekim Uzmanı Adem Köse Buna rağmen saçlarımız eskisine göre inceldi ise eskisi gibi uzayamıyor ise ve henüz tüy haline dönüşmedi ise bu saçın trikolojik yöntemlerle kalınlaşması ve ömrünün uzaması mümkündür saç çok büyük yıkıma uğramadan müdahale etmekte fayda var.