Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Sıla’dan Harbiye ‘de hem konser hem dijital sanat

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda BtcTurk 10. Yıl Konserleri’nde muhteşem bir gösteri sergiledi. KerkiSolfej’in düzenlediği, tüm biletleri günler öncesinde tükenen gecede şarkılarını sevenleriyle...

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda BtcTurk 10. Yıl Konserleri’nde muhteşem bir gösteri sergiledi.

KerkiSolfej’in düzenlediği, tüm biletleri günler öncesinde tükenen gecede şarkılarını sevenleriyle birlikte söyleyen Sıla, Türkiye’de ilk kez konserde dijital bir görsel şova da imza attı.

90 Metrekarelik Dev Ekranda Görsel Sanat

Sıla, analogdan dijitale dönüştürülen yeni sahnesindeki ilk konserini gerçekleştirdi. Sanatçı sevilen şarkılarını söylerken arkasındaki 90 metrekarelik dev led ekranda yapay zeka destekli canlı ‘videoart’ gösterisi sunuldu.  Özel yazılımla üretilen görsel efektler, yapay zeka desteğiyle konserdeki anlık görüntülerle birleştirilerek görsel şölen sergilendi.

Ustaya Alkışlarla Veda

Sıla ‘Sude’ şarkısını seslendirdiği Özkan  Uğur’u seyircisiyle birlikte alkışlarla andı.

Metelik şarkısının ardından sanatçı, alkışları şarkıyı birlikte yaptığı ünlü oyuncu sevgilisi İlker Kaleli’ye gönderdi.

Harbiye Açıkhava’ya özel hazırladığı repertuvarın sonunda  dinmeyen alkışlar üzerine tekrar sahneye çıkarak bis yaptı.

Konser maratonuna dolu dizgin devam eden Sıla, bu yaz da Türkiye’yi gezecek. Sanatçı, 11 Temmuz Salı akşamı yeniden Harbiye Açıkhavasahnesinde hayranlarıyla buluşacak.