Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Adanın kazananı arkadaşlık, Doru: Macera Adası vizyona koşuyor…

TRT Çocuk’un sevilen çizgi dizilerinden biri olan Doru arkadaşları için Survivor parkuruna giriyor. Serinin 3 filmi Doru Macera Adası minik hayranlarını sinema salonlarına...

TRT Çocuk’un sevilen çizgi dizilerinden biri olan Doru arkadaşları için Survivor parkuruna giriyor. Serinin 3 filmi Doru Macera Adası minik hayranlarını sinema salonlarına bekliyor.

7’den 70 herkesin sevilen kahramanı Doru’nun yeni filmi Doru Macera Adası’nda parkur mücadelesi yapılacak. Adanın eğlenceli ve bir o kadar da zor parkurlarında yarışacak olan Doru ve en yakın arkadaşı Karatay, bu kez sevgi ve arkadaşlık için mücadele edecek. 30 Ağustos Çarşamba günü vizyona girmek için gün sayan Doru Macera Adası, aile, arkadaşlık, dürüstlük, sevgi ve yardımlaşma gibi birçok konunun altını çizecek.

Doru Macera Adası’nın yapımcılığını Anibera’nın üstlendiği filmin yönetmenliğini Arkın Aktaç yapıyor. Senaryosunu Ali Salman’ın kaleme aldığı filmin eğlenceli müziklerini ise Güneş Özgeç hazırladı.

Filmin Konusu:

 

Doru, Karatay ve diğer dostlarımız, kendisine Hakem Bey diyen gizemli birinin hazırlamış olduğu oyunlara katılırlar. Oyunu kazanana verilecek olan Ormanın Kralı unvanı, en başta kimsenin umurunda değildir. Kara Takım’ın kaptanı Karatay ve Beyaz Takım’ın kaptanı Doru başta olmak üzere herkes, eğlenceli parkurların tadını çıkartmak için oyunlara başlar. Ne var ki; o, eğlenceli havanın bozulması çok uzun sürmez… Oyunlar ilerledikçe ve her oyundan sonra bir kazanan bir kaybeden çıktıkça, eğlenceli kahkahalarla başlayan oyunların yerini, oldukça ciddi yarışlar almaya başlar! Artık iki takımın da şakası yoktur. İki tarafın oyuncuları da Kral unvanını kendi takımları adına kazanmak istiyordur ve bunun için, her parkurda her rakiple karşılaşmaya hazırlardır. Fakat uğruna savaştıkları Kral Tacı, tahmin bile edemedikleri bir sürprizle gelecektir.

 

Künye

 

Yapım: Anibera

Senarist: Ali Salman

Müzikler: Güneş Özgeç

Filmin Süresi: 62 dk.